Simona Ionescu / Redactor Șef

Alt incident la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Un jurat a ajuns la spital

Alt incident la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Un jurat a ajuns la spital
Cu puțin timp în urmă, Valentin Sanfira, fost concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva” a ajuns la spital, după ce a suferit un accident destul de grav.

Se întâmplă ceva „necurat” la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Un jurat a anunțat că și el a ajuns tot la spital, având nevoie de ajutorul medicilor.

Cu puțin timp în urmă, dansatorul Mihai Petre a postat pe contul de socializare un mesaj în care și-a anunțat fanii că a avut de pătimit în vacanța petrecută cu familia. Și-a rupt un deget și a ajuns la același medic care l-a tratat nu cu mult timp în urmă, când a avut o ruptură de ligament colateral.

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu domnul doctor Vlad Predescu. Bine… recunosc că nu mă așteptăm să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură.

Mihai Petre, cu medicul salvator

„Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna”

De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient. PS: aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna:) Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a mărturisit Mihai Petre pe contul de socializare.

Primul mesaj de pe patul de spital al lui Valentin Sanfira

Recent și Valentin Sanfira a transmis un mesaj din Italia, de pe patul de spital, în care le-a explicat fanilor săi cum se simte și le-a mulțumit pentru grija pe care i-o poartă. Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Valentin Sanfira, pe patul de spital în Italia

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior. Însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

„Promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos”

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț”, a spus Valentin Sanfira.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre