Simona Ionescu / Redactor Șef

Incidente violente asupra artiștilor de pe scenă, tot mai dese. Adele ripostează dur: „Încercați să aruncați cu ceva în mine și vă omor”

Incidente violente asupra artiștilor de pe scenă, tot mai dese. Adele ripostează dur: „Încercați să aruncați cu ceva în mine și vă omor”
Incidentul care a avut-o ca protagonistă, alaltăieri, pe artista Cardi B, este unul dintre cele tot mai multe și tot mai dese care au loc la concertele din occident. Pur și simplu, de o lună de zile, participanții la astfel de evenimente se simt îndrituiți să „atace” artiștii care performează în fața lor și o fac fără să se gândească la consecințe.

Cardi B, care susținea, sâmbătă, un concert în Las Vegas, a ripostat imediat când cineva din mulțime a aruncat cu conținutul băuturii sale în ea, în timp ce interpreta melodia Bodak Yellow. Deranjată de gest, Cardi B aruncat cu microfonul după persoana respectivă. Gestul i-a luat prin surprindere și pe  responsabilii cu securitatea, după cum se poate vedea într-o înregistrare video postată pe reţelele sociale.

De o lună de zile fanii aruncă cu tot ce prind în artiștii din fața lor

Azi putem spune că există o reală tendință din partea fanilor de a arunca cu obiecte pe scenă, uneori lovindu-i și rănindu-i pe artiști. Lucrurile nu au stat mereu așa. În general publicul arăta mult respect față de artiștii din fața sa. Potrivit presei internaționale, primele astfel de gesturi violente au apărut la sfârșitul lunii iunie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by polyplus_jad_hai (@polyplus_jad_hai)


Prima dată s-a întâmplat la un concert susținut de Bebe Rexha din New York. Un spectator a rănit-o pe cântăreață aruncându-i cu telefonul în față. Peste numai câteva zile, cântăreața de muzică country Kelsea Ballerini a fost lovită de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho. Artista Ava Max a fost lovită cu palma peste față de un spectator care a urcat pe scena concertului ei din Los Angeles. Și Harry Styles a fost lovit în faţă de un obiect neidentificat, iar Drake a fost lovit la încheietura mâinii cu un telefon aruncat din public. Cântăreața Pink a primit o pungă în care se afla cenuşa mamei unui spectator.

Adele nu se lasă, amenințările ei sunt furibunde

Ca urmare a numărului mare de astfel de incidente, cântăreața Adele a reacționat încă dinainte să i se întâmple ceva. Ea și-a avertizat publicul  că va reacționa furibund dacă i se întâmplă ceva.

„Aţi văzut oameni care aruncă cu lucruri pe scenă? Încercaţi şi vedeţi. Încercaţi să aruncaţi cu ceva în mine şi vă omor”, a spus Adele ea la un concert din Las Vegas.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre