Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil! Burcea a renunțat să mai joace în Wednesday pentru Cuza și Viviana Sposub

Incredibil! Burcea a renunțat să mai joace în Wednesday pentru Cuza și Viviana Sposub
George Burcea a făcut un anunț important în legătură cu viitorul său în serialul Wednesday, regizat de Tim Burton. Actorul nu va mai juca în sezonul 2, iar motivul este legat de iubita sa, Viviana Sposub, dar și de un proiect care reprezintă rolul vieții sale.

George Burcea a jucat rolul faimosului personaj Lurch din serialul Wednesday, regizat de Tim Burton. Deși ar fi trebuit să facă parte și din sezonul 2, actorul a anunțat pe Instagram că a renunțat la rol, invocând și două motive importante. 

George Burcea a devenit celebru la Hollywood în urma rolului Lurch. Atât el, cât și interpretul lui „Mânuță”, Victor Dorobanțu, au fost invitați la premiera Wednesday în Los Angeles, unde au stat alături de celebrități precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci. Se pare însă că celebritatea a fost de scurtă durată, căci actorul a decis să își continue cariera pe plaiurile autohtone. 

George Burcea nu mai joacă în Wednesday și invocă motive personale 

Deși rolul i-a adus faima internațională, acesta nu a fost unul care să îl pună în valoare, căci aparițiile lui Lurch în serial au fost rare. George Burcea a anunțat pe pagina sa de Instagram că a ales să nu mai facă parte din distribuția sezonului 2: „Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris actorul. 

George Burcea a anunțat că nu mai face parte din distribuția Wednesday, Sezonul 2
Sursa: Instagram

Motivele personale la care se referă ar putea să privească direct relația dintre el și Viviana Sposub, căci cei doi s-au împăcat recent, iar relația ar fi greu de păstrat dacă între cei doi ar exista o asemenea distanță. 

Îl va juca pe Alexandru Ioan Cuza 

Mai mult decât atât, George Burcea va juca rolul lui Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne, astfel că motivul managerial la care se referă ar putea fi legat chiar de noul film, care reprezintă, practic, rolul vieții lui.  Până la Burcea, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979.

Actorul a pus mâna pe rolul vieții lui

„După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”, a scris George Burcea recent pe rețelele sociale. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre