Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai noi informații despre sezonul 2 Wednesday: nu se filmează în România. Anghel Damian știe motivul

Cele mai noi informații despre sezonul 2 Wednesday: nu se filmează în România. Anghel Damian știe motivul
În prima serie, Wednesday Addams (Jenna Ortega) a fost pusă la grea încercare. A fost hărțuită de un monstru însetat de sânge, rochia ei de la Rave'N a fost distrusă de vopsea roșie. Și a trebuit să înfrunte cea mai înfricoșătoare amenințare dintre toate: alți adolescenți. Și lucrurile nu se opresc aici.

Cea mai populară adolescentă goth de la Academia Nevermore își continuă aventurile în sezonul al doilea, care tocmai a fost anunțat oficial de Netflix. „Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare de la Nevermore”, au declarat în exclusivitate pentru Tudum Miles Millar și Alfred Gough.

Serialul Wednesday a doborât recordul Netflix pentru cele mai multe ore de vizionare într-o singură săptămână… de două ori. În prima săptămână, a adunat 341,23 milioane de ore de vizionare; în cea de-a doua, 411,29 milioane de ore de vizionare. Și, deși Wednesday însăși detestă social media (sau orice altceva social, de fapt), #WednesdayAddams este o vedetă pe TikTok și a adunat peste 22 de miliarde de vizualizări – cu milioane de TikTokeri care caută să reproducă acel look de machiaj „abia mușcat”.

Nici măcar Lady Gaga nu a putut nega atracția lui Wednesday, postând propria versiune a dansului la modă „Blood Mary”. Coloana sonoră Wednesday este pe locul 1 în topul iTunes Soundtrack.


După cum arată ultimele momente ale finalului sezonului 1, Hyde este încă în libertate (fie că se află în custodia poliției sau nu). De asemenea, se pare că există un hărțuitor care se plimbă prin Nevermore.

Regizorul serialului Clanul știe ce se întâmplă cu sezonul 2 Wednesday

Se pare însă că noul sezon nu se poate filma la Buftea, din cauza unor probleme legale. Regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, a dezvăluit, în timpul podcastului cu Gorija, că a auzit că filmările celui de-al doilea sezon al serialului în care joacă Victor Dorobanțu și George Burcea pe platourile din Buftea ar depinde de o problemă legală.

„Eu am auzit că Wednesday nu s-ar fi întors pentru producția sezonului doi în România, pentru că există cu studiourile din Buftea un soi de litigiu. E un litigiu comercial care pune în dificultate o producție de genul ăsta. Fiind un litigiu între două părți, nu știi cine e, de fapt, noul owner. Eu asta am auzit din interiorul pieței”, a spus Anghel Damian.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre