Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil ce a fost în stare să facă Britney Speras de bucurie că a scăpat

Incredibil ce a fost în stare să facă Britney Speras de bucurie că a scăpat
Dedesubturile tutelei care i-a fost impusă vedetei pop de peste 13 ani au ieșit la iveală tot mai de, în ultimele luni. Miercuri, vedeta a primit cea mai importantă veste.  

În final, Britney Spears a reușit să scape de tatăl ei. Un tribunal din Los Angeles a decis miercuri să-i retragă lui Jamie Spears, tatăl artistei, statutul de tutore legal al cântăreţei. Instanța a răspuns astfel cererii vedetei care a descris drept „abuzivă” această măsură, solicitând anularea sa, relatează AFP.

Judecătoarea Brenda Penny a decis, „în interesul” artistei, să-i suspende lui Jamie Spears rolul de tutore. Iar măsura stabilită de judecătoare are  efect imediat.

Britney Spears a reușit să scape de tatăl ei

Practic, de joi, vedeta e din nou un adult independent, care-și poate administra singur viața și afacerile.  Tutela a fost instituită în anul 2008, în urma unor tulburări psihice manifestate de vedetă. Ea rămâne în vigoare, însă doar formal, până la noi dispoziţii. Din acest moment, Jamie Spears nu mai are niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a finanţelor fiicei sale.

Tribunalul urmează să se pronunţe cu privire la sfârşitul acestei măsuri de tutelă în cadrul unei audieri viitoare, probabil până la sfârşitul acestui an. Decizia instanței apare după ce Mathew Rosengart, avocatul lui Britney Spears, a depus o nouă solicitare, săptămâna aceasta la tribunalul din Los Angeles.

Rolul lui Jamie Spears „trebuie suspendat pe 29 septembrie, iar măsura punerii sub tutelă trebuie să se încheie rapid. Fiecare zi care trece cu el în calitate de tutore – fiecare zi şi fiecare oră – este o zi în care îi provoacă durere şi nelinişte fiicei sale”, a punctat avocatul.

Cum a sărbătorit Britney Spears victoria

Amintim că recent a devenit public un film documentar  – Controlling Britney Spears – care îl acuză pe Jamie Spears de fapte grave. Pentru acestea, el a intrat în vizorul FBI. Conform unor mărturii asumate, tatăl vedetei i-ar fi instalat acesteia tehnică de urmărire, inclusiv în dormitor. În plus, acea acces la toate comunicațiile ei.

De bucurie că a reușit să scape de sub tutela tatălui ei, Britney Spears a plecat cu avionul. Nu oricum, ci într-un cu propulsie, unde a fost lăsată să piloteze. Vedeta le-a dezvăluit fanilor aventura sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Prima dată când pilotez un avion și prima dată într-un avion cu propulsie !!! Doamne mi-a fost frică!” – a scris vedeta alături de imaginile postate pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre