Simona Ionescu / Redactor Șef

Inel cu diamante dăruiesc toți milionarii, dar ce cadou i-a făcut Zuckerberg soției întrece orice închipuire

Inel cu diamante dăruiesc toți milionarii, dar ce cadou i-a făcut Zuckerberg soției întrece orice închipuire
Zuckerberg nu știa ce să îi mai dăruiască soției Priscilla, așa că s-a gândit la ceva ce chiar o va da pe spate. Cadoul oferit Priscillei depășește orice închipuire și se află în curtea casei lor.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan sunt căsătoriți din 2012 și au împreună trei fiice. Dragostea dintre ei nu a pălit odată cu trecerea anilor, ba din contră. Dovezile de iubire din partea lui Zuck către soția lui au fost nenumărate, însă ultimul gest făcut de fondatorul Meta le-a întrecut pe toate:  i-a ridicat statuie în curtea casei. 

Pesemne că un inel cu diamante era un cadou banal, astfel că Zuckerberg a vrut să fie original, dar și să facă o glumă soției, insinuând că o singură Priscilla nu este suficientă în viața lui. Statuia personalizată o reprezintă pe Priscilla și este realizată de sculptorul Daniel Arsham, un artist contemporan din New York. 

Mark Zuckerberg a urmat o tradiție din Roma Antică 

Piesa impresionantă, care onorează rolul important al Priscillei în viața sa, a fost instalată în curtea cuplului, marcând un gest personal și plin de însemnătate.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Mark Zuckerberg și-a dus astfel admirația pentru Imperiul Roman la un nou nivel, reînviind o practică antică de ridicare a statuilor în memoria și onoarea femeilor influente și a soțiilor. Aceasta este o tradiție începută de împăratul Octavian, Gaius Julius Caesar Augustus, care, între 27 î.Hr. și 14 d.Hr., a comandat statui ale surorii sale Octavia și ale soției sale Livia, punând astfel bazele unei istorii îndelungate de respect și recunoaștere față de femei importante.

Priscilla l-a sprijinit pe Zuckerberg încă din facultate

Statuia, proiectată de Arsham, reflectă profunda admirație și respectul lui Zuckerberg pentru Chan, care a fost o prezență constantă în viața sa încă din zilele de facultate la Harvard. Instalarea statuii în grădină subliniază natura personală a acestui omagiu, celebrând contribuțiile lui Chan și iubirea durabilă pe care cei doi o împărtășesc. 

Zuckerberg a pus și o poză cu Priscilla lângă statuie, dar și un video cu sculptura impresionantă, alături de mesajul „Aduc înapoi tradiția romană de a ridica statuie soției”.

De asemenea, Zuck și Priscilla au avut și o scurtă conversație la postare. 

„Cu cât mai mult din mine cu atât mai bine?”, a întrebat Priscilla, alături de o inimioară roșie. „Întotdeauna”, a răspuns Mark Zuckerberg, care nu a uitat nici el de emoji-ul cu inimă. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre