Anamaria Prodan nu se lasă. Pentru că este nemulțumită de decizia judecătorilor în procesul de divorț cu Reghecampf, impresara a cerut ca procesul să fie rejudecat.
Afacerista nu a fost mulțumită cu decizia de Fond și a făcut apel la Tribunalul Buftea. Anamaria Prodan își dorește ca divorțul să fie declarat din culpă exclusivă a lui Reghecampf. În plus, nu-i convine nici pensia alimentară care va trebui să o achite fostul soț.
Pe de altă parte, tot Anamaria Prodan a spus peste tot că vrea pace și își dorește ca moștenitorii să ajungă să fie prieteni și îngroapă securea războiului. Pentru că cel mai important este ca fiecare să meargă pe drumul lui și să fie fericit. Ce să se fi întâmplat între timp, dacă acum s-au sucit treburile și se readuce în discuția problema banilor și cine a greșit mai mult în relație?
A rămas cu numele de Reghecampf
„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, a declarat, zilele trecute, Anamaria Prodan.
Un singur lucru a reușit să obțină până acum Anamaria Prodan: a rămas cu numele de Reghecampf. Cât privește pensia alimentară, judecătorii au decis ca antrenorul să-i plătească lui Bebeto lunar suma de 1600 de euro. Mai puțin decât suma de care se vorbea în Apel în ordonanța președințială, care era de 2.000 euro și mult mai puțin decât suma stabilită la Fond, care se ridica la valoare de 7000 de euro.
Avocatul afaceristei a spus de anul trecut că va face apel
Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan anunțase de anul trecut că va face apel, întrucât clienta sa nu e mulțumită de condițiile divorțului. „Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea.
În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova”, a declarat avocatul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook