Informații de ultimă oră despre nunta Ginei Pistol. Cât va costa costumul de ginere al lui Smiley

Informații de ultimă oră despre nunta Ginei Pistol. Cât va costa costumul de ginere al lui Smiley
Gina Pistol și Smiley se pregătesc temeinic de cel mai frumos moment din viață. Iată câte rochii va purta Gina și cum va arăta costumul de ginere al lui Smiley.

Cea care se va ocupa de imaginea celor două vedete este designerul și stilistul de încredere al lui Smiley. Aceeași persoană care i-a făcut și costumul cântărețului Liviu Teodorescu.

Designerul Irina Voinea a mărturisit că atât Gina Pistol cât și Smiley vor purta alb, iar blonda va avea mai multe rochii de mireasă. „Smiley nu a văzut rochiile de mireasă, dar eu le-am văzut! M-am consultat cu Gina, dar nu am intrat în detalii. Ei trebuie să se potrivească, să arate bine împreună și la fotografii, dar și pe întreaga desfășurare a ceremonialului”, a mărturisit Irina pentru Playtech.

Costumul lui Smiley va fi o combinație de in și bumbac

Conform designerului, materialul din care va fi făcut costumul lui Smiley este un „blend” de in și bumbac și i-a asigurat pe fanii săi că nu va fi nimic ieșit din comun. Croiala va fi una clasică, iar pe costum vor fi, cel mai probabil inserate, texturi de culoare bej.

„Oricând ai nevoie de el este foarte implicat, dar în același timp dă și multă încredere oamenilor din jurul său. Adică, dacă alege să lucreze cu un profesionist, are încredere în opinia acestuia din urmă”, a spus creatoarea de modă.

Un costum de mire personalizat poate atinge 2000 de euro

Irina Voinea susține că în funcție de material, model și cât de complex este, un costum de mire personalizat poate ajunge chiar și la 2000 de euro. Dar nici Smiley, nici Gina nu se uită la bani pentru un eveniment de asemenea anvergură. Singurul lucru de care designerul spune că nu are habar în acest moment sunt mărturiile.

Pe contul său de socializare însă, printre florile din grădină, Gina i-a anunțat pe fanii săi că se ocupă în acest moment de alegerea decorațiunilor și e extrem de fericită.

Nunta va avea loc la „un restaurant de lângă o pădure”, după cum au anunțat mirii în video unde și-au anunțat apropiata căsătorie și nuntă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre