Simona Ionescu / Redactor Șef

Informații tuburătoare despre Oana Zăvoranu. Ce i-a făcut Alex Ashraf în timpul căsniciei

Informații tuburătoare despre Oana Zăvoranu. Ce i-a făcut Alex Ashraf în timpul căsniciei
A încercat cât a putut să arate tuturor că are o căsnicie fericită și că Alex Ashraf e bărbatul ideal. Dar Oana Zăvoranu a trecut prin momente groaznice în timpul mariajului.

La scurt timp după ce s-a aflat că a înșelat-o cu o femeie de moravuri ușoare, au ieșit la iveală detalii șocante despre căsătoria Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf.

A făcut tot ce a putut pentru a-și salva căsnicia, ba chiar a trecut și peste faptul că a fost înșelată. Din păcate însă, Alex Ashraf s-a îndrăgostit cu adevărat de Alexandra, femeia care practică cea mai veche meserie din lume și a sfârșit prin a se muta cu amanta.

Când a fost prins prima dată călcând strâmb, Oana n-a vrut să recunoască nimic, iar când soțul a fost la rândul înșelat de amantă cu „peștele” său a fost alături de el. Bărbatul i-a promis atunci că se va face băiat de treabă. I-a recunoscut Queridei și faptul că a luat bani din căminul conjugal pentru a-i cumpăra amantei bijuterii și mașină, i-a plătit operații estetice și a dus-o în vacanțe luxoase.

Alex a avut mai multe amante

Au decis să-și mai acorde o șansă, dar iubirea lui Alex Ashraf pentru Alexandra a fost mai mare, iar coșmarul Oanei a revenit. Nu doar Alexandra a trecut prin patul soțului Oanei Zăvoranu, ci mai multe domnișoare. Sursele spun că acesta s-ar fi iubit și cu o anume Ileana, femeie cu copii, de care Alex ar fi avut grijă din punct de vedere financiar, întrucât femeia iubea jocurile de noroc.

Bărbatul pe care l-a iubit a lăsat-o mai săracă cu 2 milioane de euro

„A avut o păcănistă, Ileana, i-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro”

“În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, a mărturisit Oana pentru Cancan.

Și-a pus deoparte bani albi pentru zile negre

Tot sursele spun că pe lângă banii cheltuiți cu amantele, Alex ar fi avut grijă să-și pună deoparte și ceva bani albi pentru zile negre. Per total, în timpul mariajului se pare că palestinianul i-ar fi luat Oanei Zăvoranu peste două milioane de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre