Simona Ionescu / Redactor Șef

Îngrozitor ce i s-a întâmplat gimnastei Larisa Iordache noaptea trecută

Îngrozitor ce i s-a întâmplat gimnastei Larisa Iordache noaptea trecută
Știrea teribilă a acestei dimineți de duminică are legătură cu marea gimnastă Larisa Iordache. Sportiva trece prin cele mai grele momente

Este îngrozitor ce i s-a întâmplat gimnastei Larisa Iordache. Aceasta e cea care a făcut anunțul: a rămas orfană. Mama vedetei s-a stins din viață.

Mama sportivei a fost tot timpul alături de fiica sa în carieră. Deși lucra la o patiserie din București și a întâmpinat multe greutăți, femeia și-a susținut fiica încă de mică, când Larisa decis să se apuce de gimnastică.

Mama sportivei a făcut și ea sport în tinerețe. Ea a fost handbalistă. Nici fratele Larisei nu e străin de lumea sportului. El joacă fotbal profesionist.

Îngrozitor ce i s-a întâmplat gimnastei Larisa Iordache

Larisa Iordache e cea care a făcut publică teribila veste. Sportiva a postat un mesaj emoționant pe Instagram. „Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inima, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris cunoscuta gimnastă. Deși trece prin momente teribile, Larisa Iordache nu este singură. Fanii ei s-au mobilizat și îi transmit mesaje puternice de încurajare.

Adrian Iordache a fost mereu foarte mândră de fiica sa. „Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei.

Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache, recent. În ultimii ani, femeia nu a mai însoțit-o pe Larisa la competiții, din superstiție. A crezut că îi poartă ghinion dacă e acolo.

La începutul acestei luni Larisa Iordache a obținut medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge de la Cairo. Ea se pregătește intens pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa foto: Instagram

E disperată din cauza sărăciei. Cine e bărbatul care o ajută cu bani pe Oana Lis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre