Simona Ionescu / Redactor Șef

Inimaginabil! Torturată, ucisă și arsă în valiză de două femei-proxenete

Inimaginabil! Torturată, ucisă și arsă în valiză de două femei-proxenete
Detaliile crimei abominabile din Giurgiu au ieșit, azi, la iveală. Cele două surori, suspectate de anchetatori de crimă, au recunoscut, în final, fapta. Dar șocul a venit când acestea au spus și de ce au comis-o.  

Cele două surori proxenete din Ferentari, suspectate că au ucis-o pe Mihaela – Sabina Mircea, tânăra incendiată în Giurgiu, au recunoscut, marți, în fața anchetatorilor că au comis crima. Au fost audiate ore în șir la Parchetul Giurgiu, timp în care cele două femei au negat cu vehemență. Abia când li s-au arătat probele au cedat. Ele au recunoscut crima, după care au fost întrebate motivul pentru care au comis-o.

Cum a fost torturată victima

Patru coaste fracturate au găsit medicii legiști în urma necropsiei. Surse judiciare au transmis, în exclusivitate pentru Gândul.ro că examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat și prezența unei substanțe insecticide.

„La INML, în urma examenului toxicologic, s-a evidențiat prezența unui insecticid. Ceea ce este foarte ciudat. O variantă ar fi că fata ar fi fost forțată sa bea insecticidul sau chiar ea a îngurgitat o astfel de substanță pentru a scăpa de posibile torturi, în cazul în care a fost sechestrată”, au transmis surse judiciare pentru sursa citată.

Pe de altă parte, s-a aflat și că rudele Mihaelei-Sabina Mircea au reclamat de trei luni dispariția ei, iar acum acuză poliția că nu a căutat-o.

Mihaela-Sabina Mircea, violată de mai mulți bărbați

După ce și-au recunoscut fapta, surorile din Ferentari au susținut că victima ar fi vrut să se sinucidă și că ar fi băut insecticid dintr-o sticlă. Apoi ele i-ar fi sărit în ajutor, încercând să o resusciteze, văzând că tânăra și-ar fi pierdut cunoștința. Doar că în timp ce încercau să o readucă în simțiri, ar fi apăsat-o prea tare pe piept, fracturându-i coastele. Apoi, pentru că nu reușeau să o facă să își revină, cele două s-ar fi speriat și ar fi ucis-o de-a dreptul.

Dincolo de declarațiile surorilor, despre care se știe că sunt proxenete, potrivit unor surse judiciare, există dovezi că Mihaela – Sabina Mircea ar fi fost violată sau că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați chiar în seara crimei. Una din supoziții e că Sabina ar fi fost de fapt sechestrată și obligată să se prostitueze. Despre cele petrecute nu era străin nici un proxenet, reținut și el la acest moment de Parchetul Giurgiu.

Crimă descoperită de un șofer de TIR

Cadavrul Mihaelei-Sabina Mircea a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, în Giurgiu. Un șofer de TIR anunța, pe data de 30 octombrie, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile menționate, a descoperit un cadavru incendiat. El observase focul de la volan și a oprit pentru a stinge flacăra. La locul incendiului, bărbatul a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om care ardea într-o valiză.

Criminaliștii au identificat destul de repede trei suspecți pentru care procurorii au suspiciuni rezonabile că ar fi fost implicați în uciderea și incendierea tinerei. Cei 3 au fost duși la audieri încă de dimineață, însă anchetatorii au reușit să obțină mărturisirea crimei abia după ore în șir de audieri, din partea celor două surori. Toți trei locuiesc în cartierul bucureștean Ferentari, într-o zona cu rromi.

Exclusiv. Daria lui Bodi e disperată: „Îmi tremură mâinile, am nevoie de tine acum!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre