Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion, pe ultima sută de metri. Concurenții se pregătesc de marea finală

Insula de 1 milion, pe ultima sută de metri. Concurenții se pregătesc de marea finală
Insula de 1 milion, una dintre cele mai urmărite show-uri de la Kanal D se apropie de marea finală. Prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a anunțat că mai sunt doar patru episoade până la aflarea câștigătorului.

Emisiunea de la Kanal D se apropie de final. La Insula de 1 milion, care a reunit 50 de concurenţi, au rămas în joc doar 13, iar unul dintre aceștia va obține premiul cel mare, în valoare de 1.000.000 de lei. Când are loc marea finală

Marea finală va avea loc pe 15 iunie, de la ora 21.00

Cei 13 concurenți Sudici și Vestici, care vor lupta până la capăt, au fost reuniți într-o singură tabără. Marea finală va avea loc pe data de 15 iunie, de la ora 21.00, la Kanal D. Show-ul a avut premiera în data de 17 martie. Emisiunea Insula de 1 milion poartă semnătura Talpa Studios și a fondatorului său, John de Mol. Aceeași persoană care a semnat emisiunile Big Brother, The Voice și Deal or No Deal.

Cea mai temută probă

Concurenții de la Insula de 1 milion se pregătesc de marea finală

Cosmin Cernat a anunțat și cea mai grea probă, de care se tem toți concurenții. „Pentru prima oară, pe Insula de 1 milion, 10 tarantule. Runda decisivă: 340.000 de lei sunt în joc în această probă. Cine aduce primul 10 tarantule este declarat câștigător”, a spus prezentatorul.

La Insula de 1 milion au participat 50 de concurenți, de diferite vârste, profesii și pasiuni, care s-au aruncat în aventura vieții pentru a pleca acasă cu marele premiu. Printre aceștia se află două participante la emisiunea „Bravo, ai stil”, doi foști concurenți de la „Chefi la cuțite” și un fost concurent Exatlon.

„Testul cel mai mare este al relaționării cu ceilalți”

„Probleme le vor pune şi probele prin care vor fi nevoiţi să treacă, dificile mai ales la nivel mental, la nivel de coordonare, de interacţiune. Iar testul cel mai mare este cel al relaţionării cu ceilalţi, e foarte important în acest concurs să ştii să îţi apropii oamenii, să-ţi faci prieteni, aliaţi”, a spus prezentatorul de la Kanal D, pentru Paginademedia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre