Simona Ionescu / Redactor Șef

Instincte primare la Insula de 1 milion. E șocant ce fac concurenții disperați de foame

Instincte primare la Insula de 1 milion. E șocant ce fac concurenții disperați de foame
Insula de 1 milion pune la grea încercare concurenții care au de înfruntat nu numai probele impuse de organizatori, ci și efectele vieții din cele trei tabere. Reality show-ul care rescrie istoria televiziunii în România scoate ce e mai intim din fiecare participant.

Mulți concurenți au ajuns la limita disperării, astfel că  acționează pe măsură.  În fața foamei, instinctele primare s-au activat la Insula de 1 milion, iar oamenii au acționat pe măsură.În cel mai mare experiment social televizat, reality show-ul Insula de 1 milion, de la Kanal D, mâncarea și proviziile reprezintă o resursă necesară supraviețuirii. Însă mâncarea este puțină și trebuie procurată. Înfometați constant, concurenții devin irascibili când vine vorba de mâncarea de pe Insulă.

Spiritele se încing din nou într-un nou episod din Insula de 1 milion. De data aceasta, concurenții, disperați de foame, se ceartă din cauza mâncării și, implicit, a foamei care i-a cuprins.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Insula de 1 milion (@insulade1milion)

În episodul de luni din Insula de 1 milion, veți vedea până unde s-a ajuns: concurenții rămași în cel mai mare show de aventură devin irascibili, mai ales când vine vorba de mâncare. Foamea îi face pe aceștia să cedeze și să nu mai țină cont de nimic pentru a putea ajunge cât mai departe în competiție. „E ceva rău ce se întâmplă aici”, spune Isabela. Între timp, Flori a decis să nu mai permită accesul nimănui în bucătărie, pentru ca mâncarea să ajungă. Totul, după ce Jaguaru a „îndrăznit” să guste mâncarea înaintea celorlalți.

Concurenții de la Insula de 1 milion, disperați de foame

Certurile pe mâncare nu sunt ceva nou. În urmă cu câteva zile, un scandal fără precedent a izbucnit, după ce un concurent „a furat” mâncarea celorlalți colegi din camp. După eliminarea lui Zoli, întorși în camp, concurenții au constatat că  a fost golită cutia de provizii.  Sorin  le-a luat-o celorlalți înainte și și-a umplut rucsacul. Apoi, le-a spus celorlalți că nu va împărți nimic cu ei.

Sorin din tabăra Nordicilor, a furat mâncare cât să îi ajungă pentru trei săptpmâni (Kanal D)

„Cu ce am aici, sigur o să merg destul de departe, o să ajung la 3 săptămâni de hrană, pentru că eu, vă spun sincer, am avut 3 zile la rând în care, dimineața la 10 am mâncat 2 căpățâni de usturoi cu sare, iar seara o ceapă mică”, a relatat Sorin din tabăra Nordicilor. El nu regretă nici măcar o secundă gestul său și nici decizia de a fi individual în această tabără.

„Nu regret decizia luată acum 2 zile de a fi individual, pentru că ăsta e un semn și eu trebuie să rămân aici și trebuie să încep să mă hrănesc din nou așa cum o făceam de obicei și mă bucur că m-am gândit mai mult la mine, decât la colegii mei în această seară”, a mărturisit Sorin. De asemenea, în episodul de luni vedem cum va decurge o nouă probă, după nominalizările făcute de Ana Mavru. Episodul se va difuza pe Kanal D de la ora 20:00.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre