Simona Ionescu / Redactor Șef

Filip, mărturii cutremurătoare după ce a plecat de pe Insula de 1 milion

Filip, mărturii cutremurătoare după ce a plecat de pe Insula de 1 milion
Filip, concurentul a pus o piatră la temelia Raiului, după cum se spune, oferindu-și brățara salvatoare pe care a primit-o la rându-i ca să fie salvat, face dezvăluiri tulburătoare din viața lui. El a trăit cu adevărat periculos.

Fost kickboxer, Filip a făcut mărturii cutremurătoare după ce a plecat de pe Insula de 1 milion, povestind cum, timp de 15 ani, a avut treabă cu crima organizată. Filip a fost salvat de Micuțu, care i-a dat brățara în momentul în care acesta risca eliminarea. Când a primit-o, a promis că va repeta gestul atunci când  va fi cazul. Momentul nu s-a lăsat așa de mult așteptat, astfel că Filip a decis să o salveze pe Nicoleta, oferind-ui ei brățara primită de el de la Micuțu. În Postul Paștelui, a fost un exemplu de „dar din dar se face rai”.

Filip a avut treabă cu crima organizată

După ce a salvat-o pe Nicoleta de la eliminare și a părăsit Insula de 1 milion, Filip a fost invitat în cadrul unui interviu cu Alex Nedelcu, la emisiunea Secretele insulei de 1 milion. El a vorbit despre experiențele cumplite prin care a trecut pe parcursul carierei sale. Timp de 15 ani a avut treabă cu crima organizată, iar apoi, alți 12, cu droguri. Filip a fost polițist la Crimă organizată și în cadrul Brigăzii antidrog.

Filip a dus viață grea și periculoasă cât a fost angajat la poliție

Înainte de a fi recunoscut pentru performanțele sale sportive de kickboxer, fostul concurent a lucrat, pentru o perioadă îndelungată, în poliție. Meseria lui a implicat multiple riscuri: „Într-adevăr, am avut o viață nu periculoasă, ci foarte periculoasă. Am avut o carieră de 15 ani la crimă organizată, 12 ani am lucrat la brigada antidrog, la direcția de operațiuni speciale”, a relatat fostul concurent. În cele din urmă, bărbatul a decis să se retragă din acest domeniu, conștient că expunerea la acele situații periculoase nu îi fac bine nici lui, nici familiei sale.

„Insula de 1 milion a fost o relaxare”

„Viața mea a fost pe stradă, am trăit și am văzut lucruri pe care nu i le doresc nimănui.  Am trăit anumite lucruri destul de rele de la vârsta de 20 de ani, de când am ieșit din Școala de Poliție, iar după ce am terminat această carieră foarte greu mi-am revenit.(…) Ceea ce s-a întâmplat în acei 15 ani și câțiva ani de după pot fi scenariul unui film”,  a povestit Filip.

Concurentul Filip a părărsit Insula de 1 milion fericit că a putut salva un alt concurent

Filip a mai spus că pentru el, competiția de la Insula de 1 milion „a fost o relaxare, îmi place, mă face să simt că trăiesc, însă comportamentul oamenilor și caracterul unora dintre ei mă face să mă întorc în trecut, în acea perioadă de care vă povesteam”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre