Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion: „Dar din dar se face rai”. Unul din concurenți a aplicat zicala

Insula de 1 milion: „Dar din dar se face rai”. Unul din concurenți a aplicat zicala
În seara aceasta urmează cea mai bănoasă probă de la Insula de 1 milion, emisiunea care pune în joc cea mai mare miză din istoria televiziunilor din România.

În Postul Paștelui, concurenții Insulei de 1 milion dau dovadă de sentimente care dau peste cap orice așteptări. Animați de celebra zicală „dar din dar se face rai”, au dovedit că dincolo de miză și lupta pentru ea sunt, în primul rând, oameni, chiar dacă în camp tensiunile ating cote maxime.

Cine e concurentul care a aplicat zicala „Dar din dar se face rai

Duminică seara, Nicoleta a fost salvată de la eliminare, la Insula de 1 milion Filip i-a oferit brățara pe care el însuși a primit-o de la Micuțu și a fost salvat de la eliminare, zilele trecute. Nicoleta a fost în pericol de eliminare, după ce a fost trimisă la joc de către Angela. Cu toate acestea, Filip a luat hotărârea de a-i oferit brățara lui, după ce i-a făcut o promisiune lui Micuțu. Filip s-a ridicat în picioare pentru a-i oferi brățara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Insula de 1 milion (@insulade1milion)

Gestul lui a fost unul neașteptat, iar Nicoleta a izbucnit în lacrimi. Filip a dezvăluit faptul că în momentul în care Micuțu i-a oferit brățara lui, acesta i-a promis că va întoarce gestul nobil. Acesta a simțit că Nicoleta își dorește cu adevărat să rămână, motiv pentru care a decis să-i ofere brățara.

Alegerile Adinei au bulversat campul

Luni seara se încing spiritele între concurenții de la Insula de 1 milion. Adina va fi aleasă la ruletă, iar Zoli este în pericol de eliminare înainte de cea mai bănoasă probă de la Insula de 1 milion. Sorin se plânge de lipsa alimentelor, motiv pentru care acesta va intra într-un conflict cu Adina, concurenta aleasă la ruletă.  Dar strategia lui va fi dată peste cap de alegerile Adinei din ediția de luni, 8 aprilie, a emisiunii Insula de 1 milion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Insula de 1 milion (@insulade1milion)

Adina dezvăluie faptul că nu este obișnuită să asculte părerile și sfaturile celorlalți, fiind o persoană care se bazează pe instinct și care nu se lasă influențată. Dezamăgit de decizia Adinei, Sorin ajunge la o concluzie dureroasă, menționând faptul că ar fi fost mai bine dacă și camp-ul ar fi fost individual, nu doar jocurile.

Pe d ealtă parte, Zoli se află în pericol de eliminare și a izbucnit în plâns: „Ce am plâns aici în două săptămâni, n-am plâns acasă în 20 de ani”.

Proba de 140.000 de lei

Spiritele se încing în ediția de luni, 8 aprilie, atunci când Sorin va face un gest neașteptat. Înfometat și enervat de strategiile făcute, Sorin va lua decizia de a lua pe ascuns din mâncare. Acest lucru va stârni un nou val de reacții acide în camp. Lucrurile nu se vor opri aici. La Insula de 1 milion va urma cea mai bănoasă probă de până acum, probă în valoare de 140.000 de lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre