Între cei 50 de concurenți care s-au înscris la Insula de 1 milion se află și o tânără actriță. Aceasta a pornit în cursă plină de încredere și vrea să ia toți banii competiției. În vârstă de 26 de ani, Maria Magdalena Vlădaia este de profesie actriță și profesor de actorie pentru copii. Și-a deschis, recent, propria școală de actorie pentru cei mici. Înainte de a intra în emisiune, spunea că este o persoană calmă și implicată în viața celor din jur. Ajunsă în Republica Dominicană i-a cucerit pe concurenți cu spiritul său jovial.
Pusă mereu pe glume, cu gura până la urechi și luminoasă în toate circumstanțele de până acum, Vlădaia a devenit imediat un personaj plăcut tuturor. Jucăușă, a intrat într-un joc din care a aflat ce fel de ciocolată ar fi.
Prima lecție de viață, divorțul părinților
A povestit că a avut o copilărie fericită, în ciuda despărțirii părinților săi, iar asta o face să aibă încredere în ea, dar și în oameni. „Ai mei s-au despărțit când aveam 12 ani. Atunci am înțeles că pentru doi oameni care nu pot să conviețuiască, soluția este să trăiască separat. Nu m-a afectat într-un mod, nu mi s-a părut mare lucru. Am înțeles, fiecare își reface viața.
Am fost un copil care a primit foarte multă libertate. Mama mi-a spus de mică <Asta este libertatea ta, ți-o dau în mâini și tu ești responsabilă pentru tot ceea ce faci>, ceea ce m-a ajutat să fiu asumată. Dacă greșesc, recunosc. Am avut o comunicare bună cu părinții, mai ales cu mama”, a spuspovestit actrița.
Vlădaia a deschis o școală de teatru pentru copii, în Pitești
Încă de mică și-a dorit să devină actriță, așa că a dat admitere la UATC. L-a avut profesor în facultate pe Adrian Titieni, a făcut parte din trupa de teatru studențesc Podul, unde a cunoscut-o pe actrița Ana Ioana Macaria, și a fost pregătită de celebra actrița Mirela Nicolau. Este prietenă cu mezzosoprana Adina Sima, cea care i-a fost alături și a susținut-o în demersul său de a deschide o școală de teatru pentru copii în Pitești. „Sunt fascinată de teatru și film de mică. La 17 ani un prieten făcea filme de amatori, scurt metraje.
A făcut un casting pentru o trupă de teatru și am participat. Prima mea dragoste a fost teatrul. De atunci am început să merg la castinguri, să dau probe, să filmez pentru diverse reclame. Sunt una dintre persoanele norocoase care au cunoscut oameni de la care am învățat foarte multe lucruri. Au avut răbdare cu mine și mi-au dat o bună creștere. Am un scurt metraj și figurație specială în seriale sau filme din Statele Unite, cel mai recent fiind <We were the lucky ones>”, a povestit concurenta din tabăra Vesticilor.
A dus pe insulă toate cunoștințele de actorie și le aplică
Vlădaia este hotărâtă să își folosească cunoștințele de teatru pentru a-și motiva și încuraja colegii. Insula de 1 milion i se pare o „ruletă rusească”. Concurenta a plecat de acasă cu un joc în minte, care ar ajuta-o să își cunoască mai bine colegii.
„Aș fi puțin șireată și aș face cu ei <scândura>. O persoană stă în centrul cercului și trebuie să își pună brațele la piept, să ia poziție dreaptă, ca o scândură, și, cu ochii închiși, trebuie să se lase pe spate și condus de ceilalți cu blândețe de la unul la altul. Asta ar fi un joc foarte bun pe care l-aș face și aș fi prima voluntară”, a adăugat Vlădaia.
Concurentei îi este dor de cele două surori, de părinți și de prieteni, însă participă la Insula de 1 milion pentru o experiență nouă, dar și să afle cât de departe poate merge. Este pasionată de sport, practică judo, și o relaxează lectura, călătoriile și timpul petrecut cu prietenii. A decis să afle care îi sunt limitele evitând conflictele. Dacă va câștiga, vrea să deschidă o școală de arte și să își extindă școala de actorie pe care o are deja în Pitești.
Dacă va reuși să își împlinească visul și să reziste cât mai mult în competiție, aflați urmărind în continuare Insula de 1 milion, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de 20:00.
Sursa foto: Kanal D
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook