Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion. Concurentul de 176 de kilograme a făcut un gest care i-a lăsat mască pe toți

Insula de 1 milion. Concurentul de 176 de kilograme a făcut un gest care i-a lăsat mască pe toți
Urmează zile de tensiune maximă și așteptare pentru toți fanii emisiunii Insula de 1 milion de la Kanal D. până sâmbătă, când se va difuza o nouă ediție, telespectatorii așteaptă să afle ce se mai întâmplă în cea mai tare aventură exotică.

Insula de 1 milion rescrie istoria televiziunilor din România, fiind show-ul care pune în joc o miză cu o valoare fără precedent – 1 milion de lei ( adică 200.000 de euro). La ultima ediție, luni seara, s-a întâmplat ceva  șocant, concurentul de 176 de kilograme a făcut un gest care i-a lăsat mască pe toți. Micuțu a părăsit Insula de 1 milion spunând că nu vrea să se facă de rușine.

Cristain, Angheliuc, poveste de viață cu trei fete

Cristian Angheliuc, alias Micuțu are 44 de ani și este din Rădăuți, județul Suceava. Asistent medical ca formare, după  ce a terminat Colegiul „Andronic Motrescu” și școala de asistenți, el a practicat această profesie timp de patru ani în Spitalul Județean, ca voluntar, în timpul pandemiei de coronavirus.

Micuțu a decis să părăsească competiția după ce a constatat că are probleme de sănătate

De anul trecut se ocupă de propriul său podcast, „Podcast cu Micuțu”. Deși a ajuns să cântărească 176 de kilograme, Micuțu este pasionat de sport, și a practicat arte marțiale mixte (MMA), baschet, skandenberg, sport în cadrul căruia a fost și arbitru, rugby. Micuțu are trei fiice, din două căsătorii, cea mai mare având 15 ani.

Concurentul de 176 de kilograme a făcut un gest teribil

În weekend, Micuțu a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău. Deși tratamentul administrat l-a pus pe picioare, concurentul a realizat că nu ar mai putea juca la capacitatea dorită. El a decis să-și cedeze locul la Insula de 1 milion în timp ce Filip, concurentul care a pierdut proba decisivă, a fost pentru a doua oară la un pas de eliminare. Într-un moment care a luat prin surprindere pe toată lumea, Micuțu s-a oferit să plece acasă în locul lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Insula de 1 milion (@insulade1milion)

„După cum bine știm cu toții, am avut o problemă medicală și nu mă simt în stare să merg mai departe. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu vreau să mă fac de rușine în cazul în care voi intra într-o competiție, să nu pot da tot ceea ce știu eu că pot. Prefer ca un luptător să meargă să lupte și pentru mine mai departe.  Cu siguranță rămâneam, nu veneam aici să plec dând brățara cuiva, am venit aici să plec doar dacă cineva îmi ia brățara prin luptă”, a spus Micuțu la Insula de 1 milion.

Micuțu: „plec cu 49 de prieteni adevărați”

Concurentul a mai afirmat că nu va pleca de la Insula de 1 milion cu mâna goală sau doar cu microfonul său, ci va pleca cu 49 de prieteni adevărați, o familie frumoasă și cu proiecte de viitor alături.

„Nu plec de aici cu mâna goală sau doar cu microfonul meu, plec cu 49 de prieteni adevărați, cu o familie foarte frumoasă, sudicii și cu proiecte de viitor cu Iulian, cu Flori și cu toți cei care mă vor căuta și vor vrea să lucreze cu mine, inclusiv cu Tarzy voi face o melodie. Poate cea mai mare provocare a vieții mele, cât mă vezi de mare. Am trecut prin viața asta prin atât de multe chestii încât aș putea scrie o carte, dar ce am trăit aici a pus capac”, a mai spus Micuțu.

Sursa foto: Kanal D

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre