Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion. Vestea care s-a viralizat pe TikTok

Insula de 1 milion. Vestea care s-a viralizat pe TikTok
Insula de 1 milion a ținut cu sufletul la gură telespectatorii în weekend. În timp ce lumea așteaptă o nouă ediție, în seara aceasta, o veste mare a început să circule pe rețelele sociale.

Unul din participanții la reality-show-ul care rescrie istoria televiziunilor din România, punând în joc o miză cum nu s-a mai văzut, de 200.000 de euro (1 milion de lei), a primit o veste care s-a viralizat pe TikTok. Lemnaru, tiktokerul care a devenit cunoscut, în trecut, prin prisma relației cu influencerița Andra Gogan, de care s-a și despărțit între timp, a aflat că va fi tată, cu actuala sa iubită, Ana Mușat.

Iulian Lemnaru a aflat aseară, în timpul emisiunii Insula de 1 milion, că va fi tată (Instagram)

În ediția de duminică, 31 martie, Iulian Lemnaru a aflat că iubita lui, Ana Mușat, este însărcinată, ceea ce l-a emoționat până la lacrimi, întrucât vestea l-a luat prin surprindere. Tânărul are o relație de numai opt luni cu iubita sa, Ana Mușat.  Nu a fost, însă, singura emoție de proporții. Seara trecută, Renata a fost salvată de către un concurent din aceeași tabără cu ea, Tribul Vesticilor, iar acesteia nu i-a venit să creadă că a fost salvată în ultimul moment și că unul dintre participanți a fost dispus să-și sacrifice locul pe Insula de 1 milion pentru ea.

Odată ajunsă în mijlocul arenei, Renata a avut parte de o mare surpriză, căci Alin a ridicat mâna pentru a o salva. În momentul în care l-a văzut, concurenta a izbucnit în lacrimi și îngenuncheat.  „Am foarte mari emoții, cred că acum sunt cele mai mari emoții pe care le am. Renata, drumul tău trebuie sau ar fi bine să continue pe Insula de milion. Sunt sigur că mai ai multe să-i arăți lui Lupu, copilului tău. Mă bucur că am putut să fac asta. Sunt sigur că mai ai multe de dovedit”, a spus Alin, după ce s-a oferit să o salveze pe fată.

Iulian Lemnaru știe ce va face cu banii de la Insula de 1 milion

În episodul de duminică seară al emisiunii de la Kanal D „Insula de 1 milion”, Iulian Lemnaru a primit un mesaj foarte important de acasă, din România. El a aflat că va deveni tată. Anunțul l-a făcut să plângă. Era așa de emoționat încât a transmis emoțiile și celorlalți  concurenți, care au vărsat și ei câteva lacrimi. Iulian Lemnaru este de opt luni într-o relație cu Ana Mușat. Amândoi sunt creatori de conținut în mediul online și realizează, împreună, videoclipuri comice, dar și cu specific educativ sau de conștientizare a anumitor probleme din societatea actuală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania)

Ploieșteanul în vârstă de 27 de ani a devenit celebru pe rețelele sociale datorită relației pe care a avut-o cu influencerița Andra Gogan. După despărțire, tânărul a reușit să-și mențină imaginea în mediul online. El  câștigă bani creând conținut pe TikTok, dar și pe alte platforme. Multe din postările lui au scopuri caritabile.  A decis să se înscrie și la show-ul Insula de 1 milion,  spunând că, dacă va câștiga miza concursului, are în plan să ajute cât mai mulți oameni aflați în situații vulnerabile.

Iulian Lemnaru, tiktokerul de la Insula de 1 milion, are o relație de 8 luni cu iubita sa, Ana Mușat (Instagram)

Cum a apărut vestea care s-a viralizat pe TikTok

Duminică seara, tânărul a primit un mesaj foarte important din România, de la iubita  lui, Ana Mușat. Anunțul a fost făcut de către Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Insula de 1 milion, chiar în mijlocul arenei, unde a citit mesajul transmis de Ana:  „Iubire, trebuie să câștigi, căci ni se mărește familia și nu cu un animăluț, ci cu primul nostru copil”. Auzind vestea, tiktokerul Iulian Lemnaru nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre