Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion. Cine este cel mai plângăcios concurent și de ce o face

Insula de 1 milion. Cine este cel mai plângăcios concurent și de ce o face
Și bărbații plâng în reality show-ul de la Kanal D unde se rescrie istoria televiziunilor din România în ceea ce privește suma pusă în joc. Concurenții se luptă pentru un mare premiu în valoare de 1 milion de lei (200.000 de euro).

Cel mai plângăcios concurent de la Insula de 1 milion este bărbat și nu unul oarecare. Filip, luptătorul de kickboxing complet tatuat își dă deseori frâu liber lacrimilor. A plâns săptămâna trecută, a plâns și lumi, când a aflat că poate rămâne în joc, după ce Micuțu i-a cedat lui brățara sa.

„Consider că un bărbat adevărat plânge atunci când este vorba despre familia lui.  Lupt ca să transmit un mesaj copiilor mei, și când zic asta nu mă refer doar la cei doi copii ai mei, ci și la copiii pe care îi am la sală”, a mărturisit sportivul care nu își ține niciodată lacrimile în frâu.

Filip, cel mai plângăcios concurent de la Insula de 1 milion

Filip, din tabăra Sudicilor, este unul dintre concurenții care au ieșit în evidență până acum la Insula de 1 milion. Este considerat unul dintre cei mai influenți,  atât în deciziile legate de regulile din tabăra, cât și în stabilirea strategiilor grupului său. Deseori se lasă copleșit de emoții și izbucnește în plâns. Nu are o problem să plângă în Arenă. Filip este antrenor de kickboxing și antreprenor în Constanța, s-a înscris la Insula de 1 milion pentru a câștiga, dar și pentru a atrage atenția asupra nevoii tinerilor de a se afirma prin sport.

Filip este unul dintre cei mai respectați concurenți ai reality show-ului Insula de 1 milion

Printr-un mesaj emoționant adresat în Arenă, Filip și-a exprimat devotamentul față de familia sa și față de cei pe care îi antrenează. Pentru el, victoria înseamnă mai mult decât câștigarea unei competiții; înseamnă să fie un model pentru cei tineri și să le arăți că prin muncă și ambiție, oricine poate să-și atingă scopurile, indiferent de obstacolele întâlnite în cale.

„Singurul lucru care mă poate dărâma în viață asta este să li se întâmple ceva copiilor mei; îmi iubesc familia mai mult ca orice pe lumea asta, îmi iubesc soția enorm. Lupt ca să transmit un mesaj copiilor mei, și când zic asta nu mă refer la cei doi copii ai mei, ci și la copiii pe care îi am la sală”, a spus emoționat în Arena. Bărbatul nu a încercat să-și ascundă lacrimile, ba dimpotrivă.

 Și-a făcut planuri cu 1 milion de lei

„Consider că un bărbat adevărat plânge atunci când este vorba despre familia lui. Pentru că un bărbat adevărat își iubește familia”, a spus Filip în Arena de la Insula de 1 milion. Filip și-a propus să câștige pentru a investi într-o clădire destinată sălilor de kickboxing și pentru a oferi acces gratuit copiilor fără resurse finaciare din comunitatea sa.

Luptătorul de kickboxing se lasă deseori pradă lacrimilor și spune că doar așea poate fi un exemplu pentru elevii și copiii lui

„Am o sală de kickboxing. Și dacă aș câștigă la Insula de 1 milion, banii vreau să-i folosesc pentru a cumpăra o clădire. Chiar în momentul de față deschid o nouă sală și am investit foarte mulți bani. (…) Planul meu este să cumpăr la un moment dat o clădire unde să fac o sală, să fie un fel de proiect social, care să vină în sprijinul copiilor fără posibilități materiale”, povestea Filip.

Adevărata putere nu e în ring

Filip a fost campion național la karate încă de la vârsta de 12 ani și a excelat în numeroase competiții internaționale. De-a lungul anilor, el a reprezentat România în competiții de nivel mondial și a fost un membru valoros al echipei naționale timp de un deceniu.

„Am făcut performanță la nivel înalt. Am participat la principale campionate europene, campionate mondiale în Japonia, la Tokyo. Am fost component al lotului național 10 ani. Am fost de mai multe ori campion național la seniori”, a povestit concurentul înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Prin dedicarea sa, Filip își dorește să demonstreze că adevărata putere nu constă doar în lovituri bine plasate în ring, ci și în capacitatea de a inspira și de a influența pozitiv viața celor din jur.

Sursa foto: Kanal D

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre