Simona Ionescu / Redactor Șef

Întâlnire de grad zero. Andreea Bălan și George Burcea, mai fericiți ca niciodată de la divorț

Întâlnire de grad zero. Andreea Bălan și George Burcea, mai fericiți ca niciodată de la divorț
Bucurie mare în familia Andreei Bălan. Ziua de 11 septembrie nu va fi uitată niciodată de cântăreață, nici de George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au uitat de problemele trecutului și au fost împreună la cele mai important moment din viața lor. Micuța Ella a început școala.

Îmbrăcată la patru ace, Andreea Bălan a pășit mândră alături de fiica ei cea mare, Ella, în prima ei zi de școală. Vedeta a optat pentru o fustă bleu, cu despicătură în față, o cămașă albă și o pereche de pantofi nude. Cântăreața s-a pregătit cu buchete de flori pentru profesoare și a stat cuminte în careu, alături de ceilalți părinți emoționați. Andreea n-a putut să reziste, a făcut un video emoționant, pe care l-a postat rapid pe rețelele de socializare, alături de un mesaj.

„Prima zi de școală a Ellei și prima zi în Grumăzești mare a Claritei”

„Let’s go to school. Prima zi de școală a Ellei și prima zi în Grumăzești mare a Claritei! Timpul trece atât de repede si iată-ne cu emoție și cu bucurie în aceasta zi minunată. Baftă tuturor copiilor în noul an școlar”, au fost cuvintele cântăreței.

George Burcea, fericit alături de fetițele lui

N-a lipsit nici George Burcea, care, la rându-i, a dat un mesaj pe contul de socializare, în care a explicat că, indiferent de discuțiile dintre el și Andreea Bălan, își cresc copiii în cel mai frumos mod. „Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri.

Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a fost mesajul actorului, transformat într-un tată mândru de așa comori.

George Burcea, emoții mari în prima zi de școală a Ellei

Bucuria a fost și mai mare pentru că micuța Clara a pășit în grupa mare: „Domnișoara șoricel Clara a pășit în grupa mare și sunt sigur că nici nu voi clipi bine, iar ea va fi în clasa I.. Până atunci, ne bucuram cu toții de toate. Doamne ajută să îi fie cu zâmbete si dragoste”, a mai spus George Burcea, vizibil emoționat.

Anul trecut, Andreea le-a mutat pe fetițe la liceul George Enescu

În 2022, Andreea Bălan a mărturisit că a mutat fetițele de la o grădiniță privată la liceul George Enescu, după ce micuțele au anunțat-o că vor să devină cântărețe. Era perioadă în care Andreea l-a acuzat pe George Burcea că vine beat la fetițe și nu-i plătește pensie alimentară, însă Viviana Sposub, partenera actorului, i-a luat apărarea.

Anul acesta, lucrurile s-au schimbat și Andreea și George sunt mai liniștiți alături de partenerii de viață și se pare că au ajuns la gânduri mai bune, pentru binele fetițelor și s-au reunit azi pentru a-și duce împreună fetițele la școală și grădiniță.

Andreea Bălan și fetițele

Clara, cea năzdrăvană

Cu ceva timp în urmă, Andreea Bălan a explicat cât de năzdrăvană este Clara, dar și cum se comportă Ella. „Clara, cea mică, este o năzdrăvană. În ciudă îmi face. Exact așa îmi face. Îmi zice că nu vrea. Ela este foarte disciplinată, își face temele, este organizată, ordonată, în camera ei este «lună» tot.

În schimb, Clara nu vrea nimic. Nu știu ce o să fie. (…) Mor după ea. Mor după amândouă îți dai seama, dar când o văd pe cea mică așa năzdrăvană, mor. Îi mai și zic că are parfum de năzdrăvană, miroase a năzdrăvan de la o poștă. (…) Un an, doi zic că se ocupă Buni de ele, de teme, apoi când vin temele alea mai grele o să mă ocup eu. Trăiască Buni”, a mărturisit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre