Simona Ionescu / Redactor Șef

Învățată de mică la o viață de lux. Fiica lui Kylie Jenner, o miliardară între copii

Învățată de mică la o viață de lux. Fiica lui Kylie Jenner, o miliardară între copii
Stormi Webster este cel mai răsfățat copil din lume. Se pare că starul din Keeping Up With The Kardashians și-a învățat fetița să tânjească la cadouri scumpe. De la accesoriile Hermès și gențile Prada până la bijuteriile cu diamante, Kylie Jenner îi oferă fetiței ei cele mai luxoase cadouri.

Micuța vedetă primește cadouri de la brand-uri cunoscute precum Hermés, în valoare de 15 000 de dolari și cărucior Fendi de nu mai puțin de 2 400 de dolari. Stormi Webster, în vârstă de doar  doi ani, a primit câteva cadouri valoroase de la mama ei vedetă, Kylie Jenner. Copilul este adesea văzut pe paginile de Instagram ale lui Kylie și Travis Scott, transformată într-un fashion icon, înainte de a ajunge la Grădiniță.

Kylie Jenner a simțit revenirea în tendință a căruciorului Fendi de lux, în valoare de 2 400 de dolari, asortat cu un scutec de 1 562 de dolari, în ianuarie.

„Cărucior nou asortat cu sac de scutece, asta mă încântă acum”, a scris CEO-ul Kylie Cosmetics într-un story pe Instagram, arătând imprimeul proiectat de regretatul Karl Lagerfeld, în 1965.

Micuța deține cele mai în vogă colecții de modă

Clanul Kardashian-Jenner (mama ei Kris Jenner, în vârstă de 64 de ani, și surorile mai mari Kourtney, Khloe și Kim Kardashian) sunt bine cunoscute pentru colecțiile lor Birkin și Kelly.

Precum mama, bunica și mătușile sale, micuța Stormi a intrat deja în acest club ultra-exclusivist. La doar 1 an. Fetița a fost fotografiată cu o pungă „Kelly” roz, în valoare de 15 000 dolari.

Diamantele: cele mai bune prietene ale unei fete

Stormi deține deja cele mai iconice articole din colecția vechi de la brand-ul celebru Prada. Kylie Jenner a dezvăluit că i-a oferit fiicei sale mai multe genți de umăr. Piesele fashion au fost o senzație la sfarsitul anilor 90 ‘și începutul anilor ’00 (au fost modificate corespunzător 2020).

Marilyn Monroe a spus cândva că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, iar Stormi știe acest lucru. Copilul a primit deja primul ei diamant de Crăciun, în 2019.

Micuța Stormi se află la o distanță de peste un deceniu de obținerea permisului de conducere. Cu toate acestea, ea are deja un vehicul de lux, cel puțin versiunea de jucărie. Aceasta a fost fotografiată cu jucăria ei Lamborghini, pe contul de Instagram al mamei sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre