Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină, destăinuiri după nuntă. „De când e soț, nu prea mai stă pe acasă”

Ioana Ginghină, destăinuiri după nuntă. „De când e soț, nu prea mai stă pe acasă”
După trei ani de relație, Ioana Ginghină și alesul inimii sale, Cristi Pitulice au spus un DA hotârăt. Printre primele persoane care i-a urat actriței „casă de piatră”, s-a numărat fostul soț, Alexandru Papadopol.

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Ioana Ginghină și soțul să-și ia puțin timp pentru luna de miere, acest lucru se va întâmpla abia în ianuarie. Și asta nu pentru că nu și-ar dori, dar Cristi care s-a ocupat de nuntă, a plecat imediat după eveniment să se ocupe de afaceri.

Ioana și-a găsit bărbatul „adevărat”, așa cum nu s-a întâmplat până acum, care i-a arătat ca nimeni altcineva ce înseamnă să iubești și să fi respectat. Și care știe să facă și treburi în casă, se trezește dimineața devreme și o așteptă mereu în „capul scărilor”. Iar atunci când i se cere, pregătește un mic dejun perfect și o cafea extraordinară.

„E un bărbat adevărat, credeam că sunt pe cale de dispariție”

„Soțul, după ce a făcut nunta, a plecat. E plecat până joi. Pentru că s-a ocupat mult de nuntă și și-a lăsat businessurile mai lejer, acum se reocupă de ele. După care revine iar la atribuțiile de soț. Am și zis, de când e soț, nu prea mai stă pe acasă”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Ioana Ginghină și Cristi, în cea mai frumoasă zi din viață. Sursă foto: instagram

Lună de miere în Thailanda

Cât privește luna de miere, în acest moment nu se poate, pentru că actrița nu-și poate lua concediu de la teatru. Așa că cei doi se vor relaxa în ianuarie, după sărbătorile de iarnă, când vor pleca în Thailanda. În ceea ce-l privește pe fostul soț, actorul Alexandru Papadopol, dacă după despărțire relațiile dintre cei doi erau reci, acum situația a revenit la normal.

Și cei doi sunt prieteni, de dragul copilului. De altfel, fostul soț s-a numărat printre primele persoane care au sunat-o să-i spună „casă de piatră”. „Suntem doar părinți, și nu zic, Doamne ferește, că ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare. Atunci m-a sunat să îmi zică casă de piatră, dar după asta a fost: «Auzi, și eu când să o mai iau pe Rux». Adică a fost printre altele”, a mărturisit actrița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre