Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină s-a măritat, dar nu va purta niciodată numele soțului. Are un motiv serios

Ioana Ginghină s-a măritat, dar nu va purta niciodată numele soțului. Are un motiv serios
Azi a fost ziua cea mare. Toate planurile din ultimele luni s-au concretizat, iar vedeta telenovelelor a devenit pentru a treia oară soție cu acte în regulă.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Tot ce planificase actrița s-a petrecut. Nu a fost o cununie tipică și nici mulți invitați nu au avut mirii. Vreo 40 de persoane. Dar personajul cel mai important pentru noul cuplu a fost acolo: fiica Ioanei din căsătoria cu actorul Alexandru Papadopol.

Ioana a vrut să se căsătorească în curtea casei lor, iar ceremonia chiar acolo a avut loc. Ofițerul de stare civilă a fost prezent, a oficializat uniunea și a încheiat actele necesare. La eveniment au participat cei mai apropiați prieteni și familia.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au subliniat în repetate rânduri că evenimentul a fost gândit pentru ei în primul rând, pentru a sărbători iubirea lor.

Nu va purta niciodată numele soțului

Actrița are lângă ea bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna. E calm, îi face surprize și îi arată mereu că o iubește. Și mai presus de orice, Cristi este prieten cu fiica ei, devenită adolescentă. Doar că de data asta faimoasa artistă spune că sub nici o formă nu mai vrea să își schimbe numele de familie și să-și facă alt act de identitate.

Există și un motiv: are mereu probleme atunci când vrea să iasă din țară, pentru că pe certificatul de naștere al Ruxandrei este scris numele tatălui, Papadopol, în timp ce Ioana a revenit la numele de fată după divorț.

„Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost”, a decis Ioana Ginghină.

În această seară, actrița a postat fotografii cu momente de la evenimentul special, postând imagini pe contul ei de Instagram de la ceremonia care a avut loc în curtea casei.

Ioana Ginghină a purtat coroniță de flori și spune că nu mai urmează cununia religioasă

În această seară, actrița a postat fotografii cu momente de la evenimentul special, postând imagini pe contul ei de Instagram de la ceremonia care a avut loc în curtea casei.

Ioana Ginghină a purtat o singură rochie, o creație vaporoasă care i-a permis să se bucure de dans. și să se simtă confortabil. Și-a accesorizat ținuta cu o coroniță de flori și a optat pentru un machiaj discret. Exact așa cum plănuise cu ceva timp în urmă pentru marele eveniment.

Deci, momentul important a fost, s-a consumat, domnul a zis da, eu am zis da”, a scris Ioana Ginghină, pe Instagram

Ioana le-a făcut o surpriză haioasă nuntașilor, oferindu-le și „tortul mirelui”, adică un „tort” din shot-uri.

Cei doi nu au planuri pentru o ceremonie religioasă, deci aceasta a fost singura petrecere organizată pentru celebrarea căsătoriei lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre