Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină, ultimele detalii despre nuntă. Vestimentația miresei va fi una atipică

Ioana Ginghină, ultimele detalii despre nuntă. Vestimentația miresei va fi una atipică
Actrița Ioana Ginghină n-a fost prea norocoasă în dragoste până acum, dar se pare că ghinionul s-a spart și a găsit bărbatul la care a visat.

Sunt doi ani de când Ioana Ginghină face cuplu cu Cristi Pitulice, iar cei doi au decis să a venit momentul să meargă și în fața altarului.

Multă vreme, Ioana și-a ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor, dar anul acesta bat clopotele de nuntă. Cei doi au ales, în sfârșit, data în care vor merge mână în mână și își vor uni destinele: 23 septembrie. Celebra actriță nu vrea însă o petrecere fastuoasă, ci ceva restrâns, unde să fie alături de cei mai buni prieteni și familie.

Nunta va avea loc în curtea casei

Drept urmare, Ioana nu a avut probleme cu alegerea restaurantului, pentru că nunta va avea loc chiar în curtea casei. ”M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23 septembrie, și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă este totul ok. Nunta o să aibă loc la noi în curte, deci nu este niciun stres, nici în ceea ce privește locația. La nuntă vor participa doar prietenii, apropiații, respectiv familia”, a declarat Ioana Ginghină.

Va purta o pereche de ciocate albe

Nici la capitolul rochie de mireasă nu se face prea mare tam-tam, dar Ioana susține că va alege o vestimentație atipică. E vorba de o pereche de ciocate albe și o rochie pe care să o poată îmbrăca și după nuntă. S-a ales și locul unde vor pleca în luna de miere, probabil prin decembrie, e vorba de o zonă exotică.

„Cred că luna de miere va fi prin decembrie”

”Am niște ciocate albe acasă și pentru că nunta o voi face în curte, voi merge pe boho style. Deci, o să fie și o rochie drăguță, pe care o voi putea purta și după aceea. (…) Cred că luna de miere o să fie prin decembrie, dacă e neapărat să fie o lună, când o să vrem să plecăm într-un loc mai exotic”, a menționat viitoarea mireasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre