Ioana Ginghină, hotărâre surprinzătoare legată de căsătorie. Actrița i-a șocat pe toți cu ce vrea să facă

Ioana Ginghină, hotărâre surprinzătoare legată de căsătorie. Actrița i-a șocat pe toți cu ce vrea să facă
Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Cei doi abia așteaptă să formeze un cuplu, dar ceva parcă nu sună a bine.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă, însă a luat o decizie la care nu s-a așteptat nimeni.

Ioana Ginghină, hotărâre surprinzătoare legată de căsătorie. Actrița i-a surprins pe toți cu ce vrea să facă

Ioana Ginghină are lângă ea bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna și este hotărâtă să facă din nou marele pas. Doar că de data asta faimoasa artistă spune că sub nici o formă nu mai vrea să își schimbe numele de familie și să-și facă alt act de identitate. Există și un motiv: are mereu probleme atunci când vrea să iasă din țară, pentru că pe certificatul de naștere al fetiței este scris numele tatălui, Papadopol, în timp ce Ioana a revenit la numele de fată după divorț.

„Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte”

„Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol.

Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost”, a spus Ioana Ginghină pentru Impact.

A făcut multă vreme terapie

Divorțul de actorul Alexandru Papadopol nu a fost deloc plăcut pentru Ioana, care a mărturisit că multă vreme a făcut terapie. Astfel a reușit să intre fără probleme într-o nouă relație. „Mi-am dorit să intru în noua mea viața fără bagaje din trecut. M-am schimbat foarte mult ca om în tot acest timp.

Am înțeles că iubirea, bunătatea, fericirea nu sunt pe barter. Nu dai doar dacă primești, ci pur și simplu ești fericit și iubești fără limite. Știam asta, le tot citisem, dar nu le și practicam. Așa cum îi spun și Ruxandrei. Fă-i pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Acesta este marele secret. Când ești fericit, vesel și bun, toată lumea vrea să stea lângă tine”, a mărturisit în trecut vedeta.

Sursă foto: instagram