Soprana Angela Gheorghiu e topită după iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Unde au sărbătorit nouă ani de relație

Soprana Angela Gheorghiu e topită după iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Unde au sărbătorit nouă ani de relație
Angela Gheorghiu e atât de îndrăgostită de Mihai, iubitul său, că vrea să afle toată lumea. Cei doi sunt de nedespărțit, iar marea vedetă nu contenește să-i mulțumească.

După două mariaje ratate, Angela Gheorghiu și-a găsit fericirea în brațele lui Mihai, un medic cu 22 de ani mai tânăr.

Soprana Angela Gheorghiu e topită după iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Unde au sărbătorit nouă ani de relație

Pentru a sărbători așa cum scrie la carte cei nouă ani de relație, Angela Gheorghiu și iubitul său, Mihai, au ales Viena. A fost, de fapt, o dublă aniversare, pentru că artista a împlinit pe 7 septembrie 57 de ani. Artista a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare în brațele iubitului.

Și, pentru a arăta că iubirea plutește în aer, ea a purtat o pereche de ochelari de soare în formă de inimă. „Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!”, a scris Angela Gheorghiu pe Instagram.

Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele

Marea cântăreață a mai fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ştefan Gheorghiu, dar și cu tenorul Roberto Alagna, iar pe medicul stomatolog l-a întâlnit în cel mai greu moment al vieții. „Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri.

El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!”, a mărturisit cu ceva timp în urmă bruneta.

„Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună”

Îndrăgostiților nu le pasă de diferența de vârstă dintre ei, iar familiile și prietenii îi adoră. „Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos.

Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, a mai spus Angela Gheorghiu pentru Elle.

Sursă foto: instagram