Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. A fost un weekend de coșmar

Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. A fost un weekend de coșmar
Soția celebrului jucător de tenis, Ilie Năstase, a trecut prin momente deloc plăcute recent și recunoaște că s-a speriat.

Ioana Năstase tot încearcă să stea departe de probleme, dar nu reușește. De data asta era să o încurce rău.

Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. Armăsarul i-a dat o lecție stăpânei sale

Week-end de groază pentru Ioana Năstase. Bruneta a avut mari probleme după ce s-a dus să se relaxeze alături de Cezar, superbul său armăsar, care se află la un centru de echitație din Brașov. Ca treaba să fie ca la carte, ea a scos din buzunar și 2500 de euro pentru echipamentul necesar, însă toate măsurile luate nu au fost de ajuns.

Și asta pentru că Cezar…s-a supărat, din motive pe care doar el le știe și a aruncat-o pe frumoasa lui stăpână din șa. Vedeta s-a speriat foarte rău și i-a mulțumit Divinității că nu a pățit nimic. „Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui Cezar. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de această dată”, a scris Ioana pe rețelele de socializare.

Se lansează în afaceri

Pentru că ajunge foarte des la Brașov ca să călărească, Ioana vrea să intre în lumea afacerilor și să deschidă o pensiune la munte. Ea și-a făcut toate planurile și spune că trebui să investească 250.000 de euro. Managerul locului va fi o bună prietenă.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre