Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase sucește din nou treburile după scandalul cu Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum cu cei doi

Ioana Năstase sucește din nou treburile după scandalul cu Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum cu cei doi
Ce se întâmplă cu mariajul Ioanei Năstase cu Ilie e greu să mai spună cineva în acest moment, pentru că azi se ceartă, mâine se împacă.

Ceva nu sună deloc bine în relația Ioanei Năstase cu Ilie. Ultima discuție a celor doi spune multe.

Ioana Năstase sucește din nou treburile după scandalul cu Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum cu cei doi

Cu câteva zile în urmă, fostul mare sportiv Ilie Năstase povestea că frumoasa sa soție ar fi plecat de acasă, fără ca el să aibă idee unde ar fi. Ioana a ieșit acum din conul de umbră, a mers la Cătălin Măruță în emisiune, ca să lămurească problema și să spună partea sa de adevăr. Bruneta era supărată foc, povestind că nu ea a greșit, ci el, Ilie vorbindu-i așa cum nu merita.

„El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu”

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din câte îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l ducă la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte.

Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de bună dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (…).

„Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit”

Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora două, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treabă aici”, a povestit ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre