Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana și Ilie Năstase sunt pe cai mari. Vor să dea lovitura și să se umple de bani

S-a dus perioada în care Ilie și Ioana Năstase o țineau tot într-o ceartă. S-au liniștit lucrurile și cei doi soți au planuri mari.

Ioana Năstase e fericită alături de soțul său și vrea să facă o afacere care să bubuie. Ilie Năstase o sprijină.

Ioana și Ilie Năstase sunt pe cai mari. Vor să dea lovitura și să se umple de bani

De ani buni, Ioana Năstase visează să devină afaceristă de valoare, iar acum a găsit momentul potrivit. A hotărât să-și deschidă un han, unde să primească turiști. Ideea i-a venit brunetei la scurt timp după ce în viața ei a intrat superbul armăsar, Cezar.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact.

Trebuie să aibă cel puțin șase camere și un șemineu

Ioana știe și cum să arate hanul, care neapărat va avea minim șase camere și bineînțeles, un șemineu.  „Visez deja cu ochii deschiși la un han, nici prea mare, nici prea mic, cu cel puțin șase camere și cu șemineu, în fiecare cameră, fiindcă mie-mi plac șemineurile, unde lumea să vină să se relaxeze.

Știu o groază de bucureșteni care trec pe acolo, prin Bodu, așa că mă pregătesc pentru toate cele de cuviință. Poate la vară va fi gata, cine știe?!”, a mai spus soția lui Ilie.

„Nasty” va fi lansat la TIFF

Nici Ilie Năstase nu stă de pomană, pentru că se lucrează intens la primul film despre el. Regizorul care a dorit să facă acest lucru este binecunoscutul Tudor Giurgiu, care a făcut și primul pas în acest sens. Filmul se va numi „Nasty” şi va fi lansat la Transilvania International Film Festival de anul viitor.

„Filmăm tot anul ăsta, am mai filmat cu Boris Becker și pregătim lansarea la anul, la TIFF”, a povestit Tudor Giurgiu. Până acum regizorul a ajuns la Academia lui Rafael Nadal și a ascultat poveștile frumoase ale acestuia, dar și ale unchiului său, Toni Nadal, fan înrăit al lui Ilie Năstase. Dar printre cei care vor vorbi despre cine este cu adevărat marele sportiv se vor număra Boris Becker şi Ion Ţiriac.

Sursă foto: facebook

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre