Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Alexandru Țiriac spune adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Țiriac. Ce se întâmplă acum cu miliardarul

Ion Alexandru Țiriac spune adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Țiriac. Ce se întâmplă acum cu miliardarul
Cu doar câteva zile în urmă, absența lui Ion Țiriac de la un eveniment din București a creat numeroase zvonuri. S-a spus că miliardarul ar fi în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Fiul său cel mare, Alexandru, a ieșit public să lămurească situația.

Despre starea de sănătate a lui Ion Țiriac au apărut în ultimele zile tot felul de ipoteze. S-a ajuns chiar să se spună că miliardarul ar fi într-un spital, la Viena. Fiul magnatului, Ion Alexandru Țiriac lămurește situația.

„Tata e sănătos, se află în București, muncește”

Imediat ce a auzit ce se spune despre tatăl său, Ion Alexandru Țiriac a lămurit situația. Fiul miliardarului dezminte tot ce s-a spus despre Ion Țiriac și susține că acesta nu are nicio problemă de sănătate, este la București și muncește cu spor. Nu a fost internat în spital și nici măcar la vreun control de rutină.

„Sunt numai prostii, care nu au nici o legătură cu realitatea”

”Tata e sănătos, se află în București. Muncește. Nu a fost nici măcar la spital, la vreun control de rutină! Doar că ce să facă acum? Nu o să apară el să se justifice la TV. Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea. Nu știu de unde au apărut și cine le-a lansat”, a declarat Ion Alexandru Țiriac, citat de sportpesurse.

„Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin”

Ion Alexandru Țiriac spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său

La 85 de ani, Ion Țiriac le dă lecții tinerilor în ceea ce privește stilul său de viață. Deși sunt peste 40 de ani de când s-a retras din sport, acesta nu a renunțat niciodată la disciplina de sportiv. Pentru a se menține, miliardarul a mărturisit că se menține făcând pauze alimentare.

„Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin. În rest, nu fac nimic, din păcate. Eu la 43 de ani, când am spus că am terminat, am zis «jur să nu mai ating o rachetă de tenis», «jur să nu mai alerg».

Pentru că am alergat de trei ori mai mult decât Năstase, de șapte ori mai mult decât alții și am zis mi-ajunge, am făcut o greșeală”, a spus Ion Ţiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri