Simona Ionescu / Redactor Șef

Învățăturile lui Ion Alexandru Țiriac. Crede că doar așa ajung oamenii la nivelul tatălui său. Exclusiv

Învățăturile lui Ion Alexandru Țiriac. Crede că doar așa ajung oamenii la nivelul tatălui său. Exclusiv
După ce a plecat pe Everest, fiul miliardarului Ion Țiriac s-a dus în Africa, în safari. Reîntors acasă, acesta ține să împărtășească cu fanii săi adevărurile despre viață pe care le-a înțeles în cei peste 40 de ani ai săi.

Ion Alexandru Țiriac este primul născut al tatălui său, celebrul fost mare tenismen Ion Țiriac. Tânărul de 42 de ani este plin de înțelepciune, și, în ultima vreme ține să împărtășească cu cei care îl urmăresc pe rețelele sociale, adevărurile la care a ajuns.

A ajuns la o vârstă la care a pare că atinge înțelepciunea. Se poate lăuda cu o relație superbă cu fosta sa nevastă, Ileana Lazariuc, și cu cei doi fii ai lor. În prezent, Ion Alexandru Țiriac trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jucătoarea de tenis Sorana Cârstea. De altfel, aceasta l-a și însoțit în călătoriile sale.

Învățăturile lui Ion Alexandru Țiriac pentru lumea din jur

Ion Alexandru Țiriac ține să îi învețe și pe alții cum să atingă desăvârșirea spirituală și cum să ajungă să trăiască împăcați cu viața lor. De aceea, periodic, acesta distribuite pe rețelele de socializare mesaje inspiraționale.

Așa a făcut și zilele trecute  când le-a explicat urmăritorilor săi ce a înțeles el despre viață în cele peste patru decenii de existență.

„Viața foarte rar îți dă ceea ce vrei. De cele mai multe ori îți oferă ceea ce ai nevoie. Depinde de noi să folosim timpul și dedicația înțelegând diferența”, a scris  fiul lui Ion Țiriac într-o postare pe Instagram, zilele trecute.

El a continuat, mai apoi:

Viața este o călătorie pentru toți, cu multă urcușuri și coborâșuri. Scopul nu este să suferi în perioadele când ești „jos” și să iei perioadele de „sus” drept acord. Asta ar însemna să fim victime ale șansei. Identifică ce aspecte din viața ta îți dau satisfacție, creșterea și liniște sufletească. Și fă din acestea adevăratul centru al existenței tale. Orientează-te către ele, acesta trebuie să ocupe cel mai mult spațiu în rutina ta zilnică”, a mai transmis pe contul său de Instagram, Ion Alexandru Țiriac.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre