Nebănuite sunt căile lui Țiriac junior. De la ghețurile din Himalaya a ajuns departe, și nu e singur – Exclusiv

Nebănuite sunt căile lui Țiriac junior. De la ghețurile din Himalaya a ajuns departe, și nu e singur – Exclusiv
Ras în cap și aproape de nerecunoscut, așa a plecat fiul miliardarului Ion Țiriac în călătoria vieții lui. La 45 de ani, acesta a decis să se descopere.

La mijlocul acestei luni, Ion Alexandru Țiriac a pornit într-o călătorie importantă. S-a ras în cap pentru asta și a decis să urce spre Everest. El a distribuit pe rețelele sociale imagini din călătoria înghețată. „Uneori, visul copilăriei e despre destinație”, a scris acesta într-o imagine distribuită. Pentru expediție s-a antrenat intensiv.

„Fiecare aventură trebuie pregătită. În acest an am decis să urce pe Everest și acest lucru are nevoie de dăruire, putere, rezistență, dar mai presus de toate de planificare pentru succes. Eșecul nu va fi o opțiune și nu există nici un plan B! Multumesc G pentru pregătirea fizică, și toată echipa pentru că m-a ajutat”, a scris el pe Instagram.

Zilele trecute, internetul a aflat că Țiriac junior nu a plecat singur în călătoria sa, ci însoțit de iubita lui, jucătoarea de tenis Sorana Cârstea. Asta după ce, lunile trecute au existat zvonuri că relația dintre cei doi ar fi ajuns pe tușă.

Țiriac junior și Sorana Cârstea au ajuns tocmai în Africa

În continuare, cei doi nu se etichetează în postările pe care le fac pe rețelele de socializare, dar transmit imagini din aceleași locuri. Așa cum era de așteptat, tânăra este ceva mai generoasă cu împărtășirea de secvențe din această periplu. După ce au fost în Nepal, cei doi îndrăgostiți au plecat în Buthan, o mică țară aflată la granița cu India. Când toată lumea îi aștepta să se întoarcă acasă, Ion Alexandru Tiriac și Sorana Cârstea au ajuns tocmai în Africa unde au început un safari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Sportiva a distribuit mai multe imagini fabuloase din zona plină de căldură. Ea le-a arătat fanilor iei că a întâlnit girafele dar și feline sălbatice care leneveau pe pământ.

Atât Sorana cât și Ion Alexandru Tiriac au distribuit fotografii din același mijloc de transport cu care călătoresc. „Africa, o altă aventură pentru suflet. Fericirea nu se cuvine și nici nu se acordă niciodată, este o umilință urmărită după privilegii…”, a notat Ion Alexandru Țiriac într-o postare pe Instagram.

Sursa foto: Instagram