Momente jenante pentru Ileana Lazariuc la prima întâlnire publică cu noul iubit

Momente jenante pentru Ileana Lazariuc la prima întâlnire publică cu noul iubit
Prima întâlnire „ în oraș”, în văzul lumii, dintre Ileana Lazariuc și iubitul ei, Matei Stratan nu a fost de bun augur. Ieșirile în public pot aduce surprize neplăcute, cum a fost și cazul de față.

Fosta soție a lui Ion Alexandru Tiriac, Ileana Lazariuc, a ieșit sâmbătă seara împreună cu noul ei iubit, Matei Stratan, și împreună cu prietena ei, Lili Sandu și soțul acesteia, într-un club de fițe din zona Floreasca. A fost momentul ideal ca noul cuplu format în lumea mondenă să fie surprins de paparazzii. Așa cum a relatat Cancan.ro întâlnirea a fost una romantică fiind evident pentru toată lumea că Ileana și Matei chiar formează un cuplu.

Publicația a mai detaliat că relația ar dura de aproape un an, și că în acest timp mama copiilor lui Țiriac junior l-a testat pe junele afacerist pentru a se asigura că acesta are cele mai serioase intenții. Numai că ieșirea în club nu am fost de bun augur pentru cei doi amorezi.

„Milionăreasa din Primăverii” i-a stricat seara Ilenei Lazariuc

La un moment dat în peisaj a apărut una din fostele iubite ale bărbatului care l-a acaparat întrutotul și ar fi început să îi reproșeze diverse lucruri pe ton ridicat, conform sursei citate mai multe lucruri. Supranumită „Milionăreasa din Primăverii”, femeia e „una dintre veteranele vieții de noapte a Bucureștiului, o legendă vie a nopților ultimilor 20 de ani”, după cum scriu jurnaliștii.

Pentru că discuția a durat destul de mult, iar Ileana Lazariuc au fost vizibil lezată, astfel că, și după întoarcerea lui Stratan la masă, zâmbetele dispăruseră din peisaj, în final acesta a plătit consumația iar cei patru au părăsit localul. Probabil ca să-i dea o lecție, Ileana Lazariuc a plecat singură spre casă, lăsându-și partenerul în fața localului, și ne dându-i acestuia altă variantă decât să plece și el, la rândul său, singur, spre casă.

Dacă Matei Stratan este recunoscut pentru relațiile cu femei frumoase din showbiz-ul autohton, tatăl său, cu o avere estimată la 300 de milioane de euro, încearcă să rămână foarte discret și se ferește de aparițiile în presă.

Sursa foto: Facebook, Cancan.ro