Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Caramitru, spitalizat. Medicii nu s-au pronunțat încă asupra bolii

Ion Caramitru, spitalizat. Medicii nu s-au pronunțat încă asupra bolii
Marele actor Ion Caramitru are o cumpănă. Din cauza problemelor de sănătate, a fost internat în spital. Ce se întâmplă cu acesta?

Unul dintre marii actori ai României, Ion Caramitru, este în aceste momente în spital, în investigații.

Ion Caramitru, spitalizat. Medicii nu s-au pronunțat încă asupra bolii

Potrivit organizatorilor Festivalului Serile Filmului Românesc, actorul Ion Caramitru va fi internat în spital pentru următoarele zile și, din păcate, nu va putea ajunge la SFR. Acesta ar fi trebuit să fie prezent la Iași, unde are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR. Aceasta îi era dedicată chiar actorului.

Caramitru va încerca să intre în direct

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile.

Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu este Covid-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune.

Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a declarat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural.

Va fi proiectat filmul Ștefan Luchian, unde Caramitru interpretează un rol magistral

În gala de deschidere a SFR, care va începe la ora 20:00, în Piaţa Unirii, va fi proiectat în aer liber filmul Ştefan Luchian. În această producție, care împlinește 40 de ani de la lansare, Ion Caramitru a avut un rol extraordinar. La festival va fi prezent însă Horaţiu Mălăele, căruia i-a fost dedicată cea de-a XI-a ediţie a SFR.

Întrucât fusese confirmat cu coronavirus, nici acesta nu a putut fi prezent. Alți invitați de marcă vor fi actriţa Maria Ploae, ambasadoarea SFR. Sunt așteptați şi criticul de film Irina-Margareta Nistor, dar şi Nicolae Mărgineanu, regizorul filmului Ştefan Luchian.

Sursă foto: evz

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre