Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Dolănescu se întoarce în mormânt. Fratele lui a ajuns după gratii

Ion Dolănescu se întoarce în mormânt. Fratele lui a ajuns după gratii
Nenorocire în familia regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu. Fratele său a ajuns după gratii, alături de mai mulți lăutari.

Recent, fratele celui mai iubit solist de muzică populară, Ion Dolănescu, a ajuns după gratii. Acesta a fost reținut pentru fraudă fiscală.

Ion Dolănescu se întoarce în mormânt. Fratele lui a ajuns după gratii

S-a nenorocit! Constantin Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu, s-a jucat cu focul și s-a ars. Acesta a fost luat de poliție, alături de mai mulți lăutari, pentru fraudă fiscală. Artiștii au adus dovezi false, pentru a demonstra că activitatea muzicală le-a fost grav afectată de pandemia de coronavirus.

Potrivit Antena 3, lăutarii au pus totul la cale în scopul de a primi bani de la stat. Pe de altă parte însă, artiștii nu s-au dat în lături de a cânta la diverse evenimente private, în perioada pandemiei, unde erau plătiți.

Deși, toate cântările au fost interzise de autorități, ca urmare a restricțiilor. Persoanele care au călcat pe bec sunt din județul Dâmbovița și au ajuns în spatele gratiilor pentru înșelăciune, fals, uz de fals și fals în declarații.

Constantin Dolănescu va fi adus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște

Potrivit anchetatorilor, aceștia au întocmit actele false cu ajutorul administratorilor a două societăți comerciale. Astfel, interpreții au luat sume mari de la Agenția de Plăți și Inspecție Socială. S-a creat un prejudiciu de 1.550.000 de lei.

Fratele lui Ion Dolănescu, Constantin, a stat noaptea trecută în arest, iar astăzi va fi dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea măsurii preventive. Mulți dintre artiștii care au fost reținuți de poliție și-au recunoscut vina. Calvarul pentru fratele lui Ion Dolănescu și cei 22 de colegi ai săi se pare că de abia de acum începe.

Sursă foto: playtech.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre