Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac trece prin momente grele, a fost internat în spital. Ilie Năstase, îngrijorat pentru prietenul său

Ion Țiriac trece prin momente grele, a fost internat în spital. Ilie Năstase, îngrijorat pentru prietenul său
Situație complicată pentru Ion Țiriac. Miliardarul a acuzat probleme de sănătate și a fost internat într-un spital din Austria.

Ion Țiriac a ales să nu participe miercuri, 9 octombrie la un eveniment din cauza problemelor de sănătate. Miliardarul a plecat din România pentru a se interna într-un spital din Austria.

Potrivit informațiilor oferite de as.ro, Ion Țiriac este internat la un spital din Viena, dar starea de sănătate a miliardarului nu este una gravă. Medicii au decis însă că-l vor ține sub observație.

Ion Țiriac a ajuns în spital și în anul 2020, atunci când a făcut coronavirus

Cu patru ani în urmă, în perioada pandemiei, Țiriac a fost diagnosticat cu Covid și a stat internat timp de opt zile într-o clinică din Germania. „Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite.

N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă”, s-a destăinuit miliardarul.

„Este un vaccin ca toate vaccinurile”

Ion Țiriac a ajuns la spital

Tot în acea perioadă, Țiriac a mărturisit că și-a făcut ambele doze de vaccin. „L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”, mărturisea miliardarul, pentru Observator News.

„Îi doresc multă sănătate”

Ilie Năstasee a aflat ce se întâmplă cu Ion Țiriac de la jurnaliștii de la ProSport și a fost îngrijorat de starea de sănătate a acestuia. E internat în spital? Nu ştiam. Acum aflu de la dumneavoastră.

O să o întreb dimineață pe secretara lui. Ca orice om, când nu se simte bine, s-a dus la doctor. Îi doresc multă sănătate”, a afirmat Ilie Năstase pentru ProSport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri