Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Vâlcan, la spital după Insula iubirii. A fost sub anestezie și spune ca a amânat procedura din cauza fricii

Radu Vâlcan, la spital după Insula iubirii. A fost sub anestezie și spune ca a amânat procedura din cauza fricii
Radu Vâlcan știe că a preveni e mult mai ușor decât a vindeca. Prezentatorul Insula iubirii a mărturisit că a fost la spital pentru a solicita o analiză, ca măsură de siguranță. Și-a anunțat fanii că totul este în regulă.

Prezentatorul emisiunii Insula iubirii a ajuns la spital. Radu Vâlcan a mărturisit că a amânat o analiză pentru că i-a fost frică, dar într-un final a primit răspunsul mult dorit. Totul e bine!

Pentru Radu Vâlcan e foarte important să fie sănătos, de aceea a decis că e momentul să-și facă o colonoscopie.

Preventiv, pentru că a văzut în viața lui multe cazuri. Recunoaște că frica l-a oprit pentru o perioadă, dar a trecut peste toate și a ajuns la medic. Le-a spus acum fanilor că nu are nici o problemă e sănătate, situația fiind sub control.

„Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv”

„Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai.

În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv.

„Am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”

Radu Vâlcan s-a dus la spital

Fără durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie. De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta.

Pentru că este frică, pentru că se amână. Din frică. Și eu, la fel,  am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele.

Sănătatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan pe contul său de socializare.

Fanii l-au felicitat

După ce au citit mesajul prezentatorului, internauții l-au felicitat pentru decizia luată.

„Bravo, bravo, bravo! Toți ar trebui să ne facem asemenea controale, măcar o dată la câțiva ani, nu mai zic anual… Cel puțin noi, femeile, avem atâtea de verificat, mai ales după 50 de ani, de nu mai spun!

Să dea Dumnezeu să fie bine! Sănătate multă!”, a spus unul dintre fani. „Dacă prevenția ar deveni un lucru normal, altfel s-ar derula multe”, „Un exemplu de urmat & Multă sănătate tuturor!”, au comentat alți internauți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri