Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai comentată concurentă de la „Insula iubirii”, schimbare radicală de look. „Ești ca o păpușică”

Cea mai comentată concurentă de la „Insula iubirii”, schimbare radicală de look. „Ești ca o păpușică”
Mulți bărbați și-ar dori să fie în preajma ei, dar fosta concurentă de la „Insula iubirii” are ochi doar pentru un singur bărbat. Îl va ține oare aproape cu noua schimbare de look?

Numele concurentei de la „Insula iubirii” este și acum pe buzele românilor, iar tânăra îi ține la curent cu schimbările din viața sa.

Ema Oprișan a fost considerată una dintre cele mai frumoase concurente de la „Insula iubirii”, dar fără noroc în dragoste. Pare că și-a ales bărbatul nepotrivit, care o înșeală ori de câte ori are ocazia, dar tânăra nu poate renunța la el.

Recent, și-a făcut o schimbare radicală de look și le-a arătat și fanilor. Bruneta și-a tuns frumosul păr negru ca abanosul și l-a vopsit în ciocolatiu cu șuvițe blonde. Soția Don Juan-ului Răzvan Kovacs a fost apreciată pentru noua imagine, iar internauții s-au întrecut în mesaje.

„Păpușică ești”

Ema de la Insula iubirii și-a schimbat look-ul

„Te-ai tuns și mai scurt? Îți stă super bine… Bine, tu ești frumoasă oricum! Și ți-ai schimbat și culoarea..”, „Ți-ai făcut șuvițe? Superb”, „Cel mai bine îți stă brunetă cu părul lung sau bob lung!”, „Wow! Frumoasă oricum”, „Îti stă superb, dar nu îl mai scurta”, „Păpușică ești”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Ema Oprișan.

Părăsită de Răzvan Kovacs

Emma și Răzvan de la Insula iubirii s-au împăcat!

Cu puțin timp în urmă, Ema a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care le-a spus celor care o iubesc că a fost din nou părăsită de tatăl copilului său. De atunci însă, se pare cei doi au ajuns la sentimente mai bune și s-au împăcat din nou.

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau „sunt ocupat”. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau. Dar a demonstrat că este același și nu îi pasă de suferința lăsată în urmă. (…)

Pentru că a locui sub același acoperiș pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi.

Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să-i pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. (…) ”, a scris atunci Ema Oprișan, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri