Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal uriaș la Insula iubirii. Se amenință cu un mare proces

Scandal uriaș la Insula iubirii. Se amenință cu un mare proces
Totul a început de la simplă ieșire în oraș. Unul dintre concurenții de la Insula iubirii trece prin momente complicate și este în pragul unui mare proces.

O seară ce părea liniștită între Dany Boy și ispita Mădălina, alături de care a stat patru luni, s-a transformat într-un conflict ce i-ar putea schimba viața fostului concurent de la Insula iubirii. Se anunță și un proces.

Dany Boy i-a distrus soțului Deliei un televizor de 20.000 de lei

Dany Boy și Mădălina au rezistat doar 4 luni

Povestea a început într-unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, unde Dany Boy a scos-o pe ispita Mădălina, care i-a fost parteneră de viață pentru câteva luni.

Cei doi au ajuns în clubul deținut chiar de soțul Deliei, Răzvan Munteanu unde urmau să privească un episod din emisiunea care i-a adus împreună. Doar că la un moment dat, Dany Boy s-a enervat îngrozitor, a uitat unde se află și, într-un acces de furie, a distrus un televizor, care costă în jur de 20.000 de lei.

Imediat angajații clubului l-au anunțat pe proprietar, soțul Deliei, care s-a hotărât ca vinovatul să plătească.

Răzvan Munteanu a decis să îl dea în judecată

Bărbat hotărât, care are grijă ca afacerea să prospere, soțul Deliei ar fi decis să-l dea în judecată pe Dany Boy pentru a-și putea recupera prejudiciul. Sursele spun că tânărul ar fi înțeles cât de gravă e situația abia în momentul în care ar fi primit citația. Există zvonuri că Dany Boy ar fi încercat să-i ceară scuze patronului clubului, dar acesta a fost de neclintit, fiind decis să meargă până la capăt cu demersul său.

Maria, fosta iubită a lui Dany Boy, ținta unui val de critici în online

Maria de la Insula Iubirii lucrează la un fornetti

După ce a ieșit din emisiune, Maria, fosta iubită a lui Dany Boy de care s-a despărțit în emisiune a trecut prin situații grele, fiind ținta unui val de critici. „Experienţa „Insula Iubirii” m-a dat peste cap, pentru că mă aşteptam să fie în online hate, dar nu aşa rău. N

u să fiu facută în fel şi chip pe nedrept. Singura intenţie pentru Marcel a fost de ataşament ca prieten că mi-a fost alături. De Alin mi-a plăcut, dar când am realizat de persoană este şi că s-a jucat, m-a dat peste cap.

Oamenii m-au înţeles greşit din toată experienţa asta. (…) Eu am crezut că Daniel se va schimba, că îşi va găsi de muncă, cumva am vrut să iau testul pe bune. Şi să văd ce se întâmplă”, a mărturisit Maria Covasa, în interviul „Insula Iubirii” de pe Antena Play.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri