Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel și Iustina de la „Insula iubirii” susțin că relația lor e perfectă, chiar dacă el visează la alte femei

Cornel și Iustina de la „Insula iubirii” susțin că relația lor e perfectă, chiar dacă el visează la alte femei
Cornel de la „Insula iubirii” n-a putut să mai ascundă adevărul la testul poligraf. Soția sa, Iustina, l-a încolțit cu întrebările despre ispite.

Invitați la emisiunea Detectorul de minciuni a lui Selly, Cornel de la „Insula iubirii” și soția sa, Iustina, le-au spus românilor adevărul din spatele ușilor închise.

Cornel și Iustina s-au cunoscut într-un club din București

Cuplu de aproape doi ani, Cornel și Iustina s-au cunoscut într-un club din București, dar se știau din vedere din Iași. Foștii concurenți de la Insula iubirii au spus că până să intre în emisiune au avut relația perfectă, dar aceasta a fost zguduită grav în timpul show-ului.

„Ea e tot ce-mi doresc și sper să fiu și eu”

Au primit însă semnul că sunt făcuți unul pentru celălalt când au aflat că vor deveni părinți, iar Cornel a promis că va deveni bărbat de casă.

„Insula iubirii a fost testul suprem. L-am trecut și acum am ajuns să avem mai multă siguranță, certitudine că suntem ceea ce ne-am dorit.

Ea e ce-mi doresc și sper să fiu și eu. (…) Când ne-am cunoscut în clubul respectiv, mi-amintesc că m-am dus singur la bar, căutam ceva serios, mă întrebam ce fac cu viața mea”, a spus Cornel.

Cornel, mângâieri intime cu ispitele

Cornel și Iustina, la cel mai tare test

Bărbatul care a fost în centrul atenției la Insula iubirii a mărturisit că nu a înșelat-o niciodată de când sunt împreună, însă a recunoscut că între el și ispite au existat atingeri interzise.

Cornel susține că s-a lăsat ispitit, în primul rând pentru a vedea cum reaționează Iustina. „Nu ascultă de sfaturile mele”, s-a plâns Cornel în podcast, iar Iustina l-a pus la punct: „Dacă aș face-o, s-ar plictisi”.

„Mă mai gândesc și eu la avioane”

„E superîncăpățânată, ca și mine, mereu ne ciocnim, dar mereu ajungem la o chestie comună”, a spus bărbatul. Chiar dacă spune că are lângă el femeia perfectă, Cornel recunoaște că s-a simțit atras și de alte femei de când sunt împreună, dar nu de cele „normale”. „Mă mai gândesc și eu la avioane, dar în rest, nu”, a declarat bărbatul. „Nu conteză, ai mințit”, l-a taxat Iustina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri