Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina de la „Insula iubirii”, lecții de dominare. Andrei Rotaru nu pare că mai are scăpare

Cristina de la „Insula iubirii”, lecții de dominare. Andrei Rotaru nu pare că mai are scăpare
Când a cunoscut-o pe Diandra, la Insula iubirii, a crezut că și-a găsit fericirea. Ispita însă nu l-a vrut, iar fosta nevastă îi dă acum cele mai dure lecții.

Când a ajuns la Insula iubirii, Andrei Rotaru a uitat definitiv de cei zece ani de căsătorie și de nevastă și a găsit în Diandra tot ce a visat. După emisiune, ispita i-a dat cu flit, iar fosta nevastă îl ține în lecții de dominare.

„Nu mă lasă să-l schimb”

Cristina și Andrei Rotaru, când formau un cuplu fericit

Andrei Rotaru și Cristina, cuplul cu zece ani de căsnicie în spate, și-au mai dat o șansă după terminarea emisiunii Insula iubirii, dar au realizat că totul e în zadar și s-au despărțit. Cei doi aveau același cont pe Facebook, unde postează imagini și video-uri cu el, dar unde există și numele Cristinei.

De asemenea, Cristina încă mai are fotografii pe contul de instagram cu fostul partener de viață. În aceste condiții, fanii au crezut că cei doi sunt împreună și acum, dar Andrei Rotaru le-a spus că nu poate să-i șteargă numele fostei soții. „Nu mă lasă să-l schimb”, a scris bărbatul.

„Mai am niște amintiri și sentimente în suflet, mai durează până mă debarasez de tot”

Andrei Rotaru primește lecții de la fosta soție

În ceea ce o privește pe Cristina, bruneta care și-a numele de fată după ce a divorțat de cel pe care l-a numit bărbatul vieții, a mărturisit că încă nu a trecut peste despărțire, motiv pentru care susține că pentru o perioadă va mai păstra pozele cu Andrei.  

„De ce mai ai poze cu Andrei pe Instagram? Pentru că nu am făcut curățenie la mine în viață încă. (…) Mai am niște poze într-un dosar, mai am niște amintiri și sentimente în suflet, mai durează până mă debarasez de tot”, spunea Cristina, pe Instagram.

Pentru a lăsa în urmă tot răul, fosta concurentă de la Insula iubirii face și acum terapie. Andrei Rotaru, care a cunoscut-o pe Cristina la „Mireasă pentru fiul meu” este tatoo artist. Într-o discuție cu ispita Eric, alături de care a trăit momente de neuitat în emisiune, Cristina a mărturisit că este cosmeticiană.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri