Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce semnifică tatuajul pe care și l-au făcut Diandra și Andrei de la Insula Iubirii. Bărbatul a încălcat promisiunea

Ce semnifică tatuajul pe care și l-au făcut Diandra și Andrei de la Insula Iubirii. Bărbatul a încălcat promisiunea
Ispita Diandra și concurentul Andrei Rotaru de la Insula Iubirii și-au făcut tatuaje identice, care au un înțeles clar și care au definit, practic, pasiunea ce i-a cuprins în cele 21 de zile petrecute în Thailanda. După terminarea emisiunii insă, bărbatul și-a încălcat promisiunea făcută ispitei.

Insula Iubirii s-a terminat, iar cuplurile venite să își testeze relațiile și-au văzut fiecare de propriul drum, împreună sau separat. Este și cazul Cristinei și al lui Andrei Rotaru, care au venit în Thailanda hotărâți să vadă cât înseamnă cei 10 ani de căsnicie care îi uneau. Andrei a picat însă testul din prima zi, căci s-a îndrăgostit de ispita Diandra. 

Între cei doi s-a format o legătură unică, sesizată inclusiv de Radu Vâlcan. În cele 21 de zile petrecute în paradis, Andrei și Diandra s-au comportat exact ca și un cuplu și și-au făcut inclusiv tatuaje identice. Semnificația lor era una care ar fi trebuit să le definească proaspăta relație. În schimb, bărbatul și-a încălcat rapid promisiunile și vorbele de iubire. Ba chiar a demonstrat că nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii. 

Cuplul Cristina – Andrei s-a destrămat după emisiune 

După tot ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, căsnicia concurenților Cristina și Andrei s-a destrămat, iar la două săptămâni de la întoarcerea din Thailanda Andrei Rotaru s-a mutat în chirie. La scurt timp, a intervenit și divorțul, Cristina dorindu-și să înceapă o viață nouă. 

Ruptura nu a durat însă mult. Cristina a fost la terapie, după care a avut revelația supremă, aceea că vrea să mai acorde o șansă relației cu Andrei. Astfel, cei doi s-au împăcat, în ciuda faptului că nimeni nu le-a susținut decizia. 

Tatuajul ales de Diandra și Andrei semnifica însăși relația lor 

În ultimele zile petrecute în Thailanda, Diandra și Andrei și-au făcut fiecare câte un tatuaj identic, pentru a întări promisiunea pe care și-o făcuseră: aceea a unui nou început. Tema aleasă pentru tatuaj a fost cea a soarelui, care simbolizează însăși viața, renașterea și promisiunea unui început curat. 

Diandra și Andrei și-au făcut tatuaje identice, care semnifică renașterea și un nou început

De altfel, la ultimul bonfire, Diandra a ales să plece singură acasă, fără Andrei. Nu înainte însă de a explica faptul că nu îl părăsește, ci că își dorește ca bărbatul să finalizeze divorțul și să își facă ordine în viață. Ispita a dat de înțeles că între ea și concurent poate înflori ceva frumos, însă că nu vrea să își clădească fericirea pe „dărămături” și pe nefericirea altora, referindu-se la Cristina. 

Andrei Rotaru nu a înțeles mesajul 

Cu toate că mesajul Diandrei a fost unul foarte clar, Andrei Rotaru a părut că nu înțelege cum a fost posibil ca la final să plece singur acasă. Bărbatul care a promis ispitei un nou început, a uitat repede vorbele de iubire, căci s-a împăcat cu Cristina, acolo unde a simțit disponibilitate emoțională. 

Andrei a uitat repede de promisiunea făcută ispitei Diandra
Foto: Captura Video

Într-o întorsătură de evenimente, împăcarea a fost scurtă. După difuzarea finalei, în care se arătase că Andrei și Cristina formau din nou un cuplu, femeia a revenit cu clarificări. 

Cristina și Andrei, despărțiți din nou 

Cristina a povestit că motivul pentru care a ales să îi mai dea o șansă lui Andrei a constat în rugămințile acestuia și promisiunile de terapie și schimbare. După ce a văzut emisiunea însă, concurenta a realizat adevărul și a ales să se despartă definitiv, menționând că a rămas prietenă cu fostul soț. 

De asemenea, Cristina a spus și că Andrei suferă de narcisism. 

Într-un final, Cristina s-a despărțit definitiv de Andrei de la Insula Iubirii

„O să merg în continuare la psihoterapie cu Andrei, poate îl va ajuta pe viitor, poate nu va fi iubirea mea și partenerul meu de viață, dar poate o să-i prindă bine, să înțeleagă că, deși narcisismul nu are leac, îl putem ține sub control și el nu a știut să se oprească la timpul potrivit și mi-a rănit inima”, a mărturisit Cristina pe TikTok.

Tulburarea narcisică, greu de identificat chiar și de către psiholog 

Narcisismul sau tulburarea narcisică este  este o tulburare de personalitate serioasă. Elementul principal al tulburării de personalitate narcisică este reprezentat de un tipar caracterizat prin sentimente de grandoare (în fanteziile proprii sau în comportament real), nevoie de admirație și lipsa de empatie față de ceilalți.

Tulburarea narcisică nu are remediu și este grea de diagnosticat, din cauză că cei afectați nu merg la terapeut
Foto: self.com

Suferințele produse de narcisiști sunt printre cele mai mari suferințe emoționale pe care clienții le dezvăluie în cabinetele de psihoterapie. Comportamentul narcisistului te poate face în doar câteva clipe să te simți frustrat, umilit, nedreptățit, anulat sau minimizat, neimportant, nevaloros, neputincios, vinovat, rușinat, gata să izbucnești în lacrimi.

Această tulburare de personalitate afectează întreaga viață a celor din jurul narcisistului și este greu de diagnosticat din simplul fapt că cei care suferă de această afecțiune vor nega faptul că o au, deci nu vor merge la psihoterapeut. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre