Simona Ionescu / Redactor Șef

Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Ispita masculină a abandonat arhitectura pentru actorie

Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Ispita masculină a abandonat arhitectura pentru actorie
Cel mai nou serial de la Antena 1, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, ține publicul captiv în poveste, bucurându-se de un succes imens. Telespectatorii au deja preferați și așteaptă cu sufletul la gură fiecare nou episod.

Matei Negrescu a schimbat rolul de ispită masculină de la Insula Iubirii cu cel al lui Victor Pop, protagonistul noului serial difuzat de Antena 1, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, unde o are parteneră pe Anda Sârbei. Traseul tânărulului actor este însă unul mai puțin cunoscut.

Actorul de 34 de ani are deja un CV-ul  consistent. Asta după ce a decis să abandoneze calea pe care și-a ales-o la finalizarea liceului. El a început ca student la Arhitectură. Însă, după 3 ani, și-a dat seama că este mult mai pasionat de actorie și că, de fapt, voia să joace în filme. Prin urmare a schimbat facultatea.

Actorul Matei Negrescu a vrut inițial să se facă arhitect. Și-a dat seama după 3 ani că nu i se potrivește (Sursa foto: Instagram)

În 2013, Matei Negrescu a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore și Bianca Mina, iar în paralel s-a pregătit și cu Dorotheea Petre și a absolvit și Școala de Duminică din cadrul UNATC. Că a făcut alegerea bună s-a văzut rapid. În prezent, Matei Negrescu este model, actor, regizor și scenarist. În plus, el a participat și la emisiunea Ferma, de la PRO TV, dar și la Insula Iubirii 2023, precum și în două alte sezoane, anterioare, la Kanal D.

Ispita masculină perfectă

Matei Negrescu este o apariție care nu poate fi trecută cu vederea. În fiecare sezon din Insula Iubirii în care a participat a reușit să facă furori în rândul concurentelor. A lăsat întotdeauna loc de interpretări și a fost numit partenerul ideal, asociat cu bărbatul bun, inteligent și sexy.

Matei Negrescu a fost ispită masculină vreme de trei sezoane la Insula Iubirii, show-ul de la Kanal D  (Sursa foto: Instagram)

În plus, a apărut în diverse reclame TV, și este așa de pasionat și de sport încât a obținut chiar și o diplomă de instructor de fitness și personal trainer. El se bucură și de o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, doar pe Instagram având peste 23 de mii de urmăritori.

Ispita masculină a abandonat arhitectura pentru actorie

În calitate de actor de film apare deja în alte șapte titluri pe lângă serialul în care este acum protagonist. „E o întreagă poveste cu felul în care a decurs castingul ăsta. Pot să zic că a fost așa… o mână a destinului. De ce? Pentru că eu nu credeam că o să mai iau vreodată vreun casting și nici din ăsta important, pur și simplu am renunțat la ideea de a mai juca. Adică nu credeam că e pentru mine, că sunt suficient de bun, în sensul ăsta zic.

În noua sa carieră, Matei Negrescu apare inclusiv în reclame, dar poate fi angajat și ca antrenor personal de fitness (Sursa foto: Facebook)

Eu eram plecat în momentul în care am primit prima veste despre casting. Dar, s-a întâmplat cumva să mă cheme din nou fix când m-am întors și atunci am zis: ok, hai să dăm proba și să vedem ce se întâmplă”, a povestit actorul care are rolul principal în noul serial de succes de la Antena 1, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzat în fiecare vineri, de la 20.30.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre