Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici și Marcel de la „Insula iubirii” și-au dat mesaje. Ce i-a spus olimpicul lui „Maluma de România”

David Popovici și Marcel de la „Insula iubirii” și-au dat mesaje. Ce i-a spus olimpicul lui „Maluma de România”
Fenomenul „Insula iubirii” l-a prins și pe campionul nostru, David Popovici. După ce Marcel de la Insula iubirii l-a felicitat pentru performanța de la JO de la Paris, David Popovici nu a rămas indiferent.

David Popovici și Marcel de la „Insula iubirii” s-au întrecut în mesaje. Bărbatul supranumit „Maluma de România” l-a felicitat pe campionul nostru pentru medalia de aur de la Jocurile Olimpice de la Paris, iar David i-a răspuns elegant.

Marcel, zis Maluma de România”: „David Popovici a câștigat medalionul de aur. Bravo lui!”

„Am văzut-o și eu pe asta! Ce tare! În ziua în care a fost difuzată faza asta a fost și momentul cu David Popovici care a câștigat medalionul de aur. Bravo lui! Da, mișto! M-am brodit bine! Bun așa!”, a spus Marcel.

La scurt timp, campionul României i-a răspuns lui „Maluma de România”: „Mersi, Marcelo”.

Fanii emisiunii au rămas uimiți când au văzut comentariul sportivului, iar cei care administrează pagina de meme-uri au venit cu un alt comentariu: „Ne-am convins. Se uită totă lumea la Insula Iubirii.”.

Cine e „Maluma de România”

Maluma de România se pregătește de nuntă

Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii, care s-a autointitulat „Maluma de România”, a început să fie urmărit cu multă atenție de telespectatori, după ce a făcut diferite remarci care de care mai ciudate și care au stârnit hohote de râs.  „Shai laic a daimanz in dă scai”, „miau, miau” sau „stilul meu e așa, mai chulo”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de Marcel.

Marcel se pregătește de nuntă

Marcel are 31 de ani și planuri mari în domeniul showbiz. Înaintea de a intra în emisiunea care face atâta vâlvă pe tv la ora actuală, Marcel locuia în Insulele Canare, unde lucra ca barman şi chelner într-un restaurant.

La Insula iubirii, Marcel se îndrăgostise de Maria și își dorea o relație serioasă cu blonda, dar aceasta i-a dat cu flit. Mușchiulosul și-a găsit însă iubirea adevărată și acum se pregătește de nuntă. Aleasa inimii sale se numește Armin și a cunoscut-o pe Facebook.

Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și au decis să-și unească destinele. „Avem planuri de căsătorie, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! Nunta va fi anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București”, a recunoscut Maluma pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre