Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama lui „Maluma” de la Insula iubirii spune ce părere are despre prestația fiului în emisiune – Video

Mama lui „Maluma” de la Insula iubirii spune ce părere are despre prestația fiului în emisiune – Video
Sezonul nou din „Insula Iubirii” s-a viralizat imediat pe rețelele sociale, iar meritul, în principal, îi aparține concurentului Marcel, poreclit acum „Maluma de România”. El face senzație de fiecare dată când apare în emisiune, iar fanii se întrec în comentarii pe rețelele sociale. Mama lui Marcel Andrei a spus și ea ce părere are despre prestația fiului în emisiune.

Marcel Andrei, una dintre ispitele de la Insula Iubirii, a făcut senzație pe internet încă de la prima ediție din acest sezon al emisiunii. Replicile sale în spaniolă, sau în română, au ajuns virale pe internet. După ce a afirmat că nu știe bine limba română pentru că trăiește de mult timp în Tenerife, toată lumea a presupus că Marcel vorbește spaniola. 

Totuși, s-a dovedit rapid că nici cu spaniola nu stă prea bine. Cât despre engleză, expresiile precum „sumset” sau „șain laică daimănz îndă scai”  au cucerit telespectatorii și au stârnit hohote de râs. 

Mama lui „Maloma de România”, mândră de prestația fiului 

Mama lui Marcel, zis „Maloma de România” a spus și ea ce părere are despre prestația fiului în emisiune. Aceasta este mândră de Marcel, ba chiar postează constant pe rețelele de socializare videoclipuri în care apar amândoi, iar pe fundal se aude o o piesă ce conține extrase din „perlele” ce l-au consacrat pe Marcel la Insula Iubirii. 

 

@andrei.elena2♬ Hola Mami Que Guapa – Jimmy Dub

În videclipul postat de Andrei Elena, mama lui Marcel, cei doi se plimbă pe stradă, iar la un moment dat aceasta arată „ok” cu degetul mare, semn că aprobă tot ceea ce a reușit fiului ei în emisiune. „Eu cu fiul meu Marcel. Viața merită trăită din plin”, a scris mândră, femeia. 

Așa arăta Marcel de l Insula Iubirii, înainte să se umple de tatuaje și mușchi. cât cuprinde
Foto: Captura TikTok

Doamna Elena Andrei postează constant imagini cu fiul ei, Marcel, încă de pe vremea când acesta nu avea atât de multe tatuaje și mușchi precum are acum, însă întotdeauna s-a mândrit cu acesta. 

Marcel și-a găsit dragostea, spune mama lui 

În comentarii, internauții s-au întrecut în comentarii apreciative la adresa mamei, dar și a fiului. 

„Noroc cu Marcel de luni până miercuri, ne mai scoate din depresie”, „Doamnă doar pe Marcel îl aveți? Mai vrem încă un Marcel”, „Vă felicit în numele tuturor femeilor care îl iubesc pe Marcel pentru felul în care l-ați educat și că ați dat naștere la un băiat cu suflet de aur!”, au fost doar câteva dintre comentarii, la care mama lui Marcel a răspuns emoționată, cu mulțumiri. 

Marcel și Armina, cea care i-a furat inima
Foto: Antena 1

Marcel era cât pe ce să iasă și însurat în urma videoclipului, căci o internaută și-a manifestat intenția de a-l avea ca ginere. Mama lui Marcel a fost însă categorică și i-a transmis că „ar fi o onoare pentru mine, dar are pe cineva”. 

Mama lui Marcel a clarificat imediat că fiul ei „are pe cineva”
Foto: Captura TikTok

Într-adevăr, se pare că lui Marcel i-a furat inima o domnișoară pe nume Armina, cu care are în prezent o relație: „Mă simt mândră de el, că este plăcut de public”, a transmis iubita ispitei Marcel. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre