Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment fără precedent în istoria emisiunii „Insula iubirii”. Două dintre concurente trăiesc șocul vieții

Moment fără precedent în istoria emisiunii „Insula iubirii”. Două dintre concurente trăiesc șocul vieții
Sezonul numărul opt al emisiunii Insula iubirii i-a surprins nu doar pe concurenți, ci și pe fani și producătorii emisiunii. În seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unui moment fără precedent în istoria emisiunii.

Au venit la Insula iubirii ca să le dovedească partenerilor că au făcut alegerea potrivită, dar ce s-a întâmplat în cel mai fierbinte reality show nu va fi uitat așa ușor. Urmează un moment fără precedent în istoria emisiunii de la ora 20.30, la Antena 1!

Premieră la Insula iubirii în această seară, când pentru prima dată flacăra ispitei „flacăra ispitei s-a aprins nu pentru una, ci pentru două” dintre concurente. Tentația a fost mai ușoară decât promisiunea făcută la intrarea în emisiune, iar ispitele au știut să-și facă treaba mai bine ca oricine, așa că se va lăsa cu lacrimi grele.

A mai rămas puțin timp până se vor termina cele 21 de zile în care concurenții au demonstrat cât de important este partenerul și toată lumea și toată lumea își dă liber trăirilor. Fără să le pese că și-ar putea răni partenerul sau că relația lor se va termina, unii concurenți experimentează tot ce prind, iar certurile și tensiunile sunt mai mult ca niciodată.

Andrei a înșelat-o pe Cristina cu ispita Diandra

Ispita Diandra nu-l scapă din ochi pe Andrei

Primul care a căzut pradă tentației a fost Andrei, care a venit în emisiune alături de soția sa, Cristina. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Mireasă pentru fiul eu și și-au unit destinele cu zece ani în urmă.

La scurt timp de când au pus piciorul pe insulă, lui Andrei i-a căzut cu tronc ispita Diandra, o femeie puternică ce a reușit să-l facă să-și piardă mințile. Cristina e șocată de cele întâmplate și a mărturisit că nu-și recunoaște bărbatul.

Dani și ispita Mădălina, atingeri interzise sub plapumă

Daniel nu rezistă în fața ispitei Mădălina

Un alt cuplu care a vrut să-și testeze limitele a fost cel format din Daniel și Maria care, a recunoscut tânărul, s-au despărțit până acum de… 37 de ori. Dacă până aseară Daniel a ținut-o în șah pe ispita Mădălina, n-a mai rezistat și au experimentat atingeri interzise, sub plapumă, în dormitorul bărbatului.  

Distracție fără limite, dureri de inimă

@horiagrosu_

A avut Iustina grija de inima lu’ Cornel 🤣 Luni de la 20:30 Insula 🌊 #insulaiubirii #5pasidebine #misiuneatiktok #relatiidecuplu #iubire #despartire #foryou

♬ original sound – |𝙵𝚣𝚁 – shualalala

La rândul său, Cornel a venit în emisiune alături de Iustina, femeia ce urma să-i devină soție, dar a uitat de ea când a văzut ispitele. Iustina, femeie hotărâtă i-a dat o lecție, iar când Cornel a văzut imaginile cu ea, a clacat. „Mă doare în piept, i-am oferit tot ce-și putea dori”, s-a plâns bărbatul care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

În seara aceasta, la ceremonia focului, concurenții și telespectatorii vor trăi momente greu de explicat în cuvinte, iar suferința va atinge cote maxime. Pe de altă parte, se vor face alianțe puternice pentru a fi demascați cei care și-au asumat venirea pe Insula iubirii. „Astăzi, veţi urmări imagini greu de privit. Sigur vă vor schimba percepţia asupra ce înseamnă relaţiile voastre.

Finala va avea loc pe 28 august

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H. Invitați vor fi Radu Vâlcan și ispitele sezonului cu numărul opt. „Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă.

Aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre