Simona Ionescu / Redactor Șef

Echipa de la „Neața” se împuținează. Vor pleca din emisiune nume importante

Echipa de la „Neața” se împuținează. Vor pleca din emisiune nume importante
Antena 1 a anunțat schimbări importante în cadrul „Neața cu Răzvan și Dani”. Din emisiune vor pleca nume importante, astfel că echipa se împuținează.

Echipa de la „Neața” se împuținează, căci din emisiune vor pleca nume importante. Schimbările vin după ce, în luna mai, Ramona Olaru a fost mutată temporar la „Splash! Vedete la apă”, fiind înlocuită la „Neața” de Diana Munteanu și Oana Matache. 

„Nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri de la Neatza decât cu picioarele înainte. Glumesc! Trebuie să îi mulțumim Dianei că se duce în locul meu cât timp eu filmez noaptea la Splash și nu mă pot trezi și să fiu și dimineața activă. Mă mai trezesc câteodată, dar nu mai sunt la fel pe energie. Mai ajung câteva ore. E o perioadă de câteva zile. Nu vă stresați, că vin înapoi cu aceeași nebunie”, a declarat Ramona Olaru, pe Instagram.

Răzvan și Dani intră în vacanță 

Antena 1 a anunțat că „Neața” se va muta la Therme în săptămâna 22-28 iulie. De-a lungul anilor, Răzvan Simion și Dani Oțil au prezentat emisiunea fie de la mare, fie de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer. 

SuperNeatza se împuținează.
Sursa foto: Facebook

Pentru o perioadă scurtă de timp, matinalul s-a transmis dintr-un mall din Capitală.

La finalul săptămânii, atât Răzvan și Dani, cât și Cuza și Ramona Olaru vor intra în vacanță până în toamnă, astfel că echipa emisiunii se împuținează. Se par că rămâne în platou și Ilona, care te-ai fi gândit că pleacă în luna de miere, după nunta de sâmbătă seara. Dar nu, postul nu a anunțat nimic în ceea ce o privește, iar proaspăta mireasă a fost prezentă și în emisiunea din această dimineață, alături de Ristei, Diana Munteanu, Cuza, Aris, Bucălae și chef Nicolai.

Matinalii, nerăbdători să-și încarce bateriile 

Răzvan Simion și Dani Oțil au declarat că abia așteaptă să își încarce bateriile pentru noul sezon din toamnă. Până atunci însă, se vor distra alături de invitați la Therme. 

,,Suntem nerăbdători să ne încărcăm bateriile pentru noul sezon difuzat din toamnă, dar, până atunci, urmează o săptămână cu aromă de vacanţă, în care vom transmite live de la Therme. Ne-am propus să ne bucurăm la maximum de aceste zile, alături de invitaţii noştri, într-un decor relaxant”, au declarat Răzvan şi Dani. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre