Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilona Brezoianu de la „Neața” pregătește o nuntă trăsnită. Ce va purta în ziua cea mare

Ilona Brezoianu de la „Neața” pregătește o nuntă trăsnită. Ce va purta în ziua cea mare
Ilona Brezoianu pregătește o nuntă trăsnită. Actrița a dezvăluit ce va purta în ziua cea mare, ba chiar și-a motivat alegerea cu sinceritate.

Actrița Ilona Brezoianu se pregătește de nunta religioasă cu Andrei, cel cu care se iubește de anul trecut. Cuplul a avut deja cununia civilă pe data de 22 iunie, în prezența a 20 prieteni apropiați și membri ai familiei. Cu trei zile înainte de nunta religioasă, Ilona Brezoianu a spus ce va purta sâmbătă, pe 20 iulie, atunci când va spune „da” în fața lui Dumnezeu. Ilona Brezoianu pregătește o nuntă trăsnită.

Iubita actriță, care face show la emisiunile „Neața cu Răzvan și Dani” și „Te cunosc de undeva” când nu e pe scena teatrului, a mărturisit că este cu anxietatea la un nivel fabulos, probabil din cauza nupțialelor ce se apropie. Cu toate acestea, Ilona Brezoianu dă vina pe căldură, în niciun caz pe emoțiile care cu siguranță au cuprins-o, așa cum este și normal. 

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru au făcut cununia civilă pe 22 iunie
Foto: Instagram

„Anxietate level 1000. Ori e cald ori mie îmi vine să pic din picioare pe căldurile astea…pățiți?”, a scris Ilona pe Instagram, la o poză cu ea în mașină. 

Ilona Brezoianu a pregătit nu o ținută, ci două, pentru ziua cea mare 

Ulterior, actrița și co prezentatoarea „Neața” era în drum spre atelierul de modă, probabil pentru ultimele probe la rochia de mireasă. Aceasta într-adevăr există, iar Ilona o va îmbrăca, așa cum chiar ea a mărturisit. 

Nu este însă singura ținută pe care actrița o pregătește. Aceasta va avea și „costum de mireasă”, iar Ilona a dezvăluit marea surpriză cu umorul caracteristic. 

Ilona Brezoianu dă vina pe căldură pe emoțiile de dinaintea nunții religioase
Foto: Instagram

„Să știți că am și costum de mireasă, nu doar rochie, că mie îmi place să fiu și băiat”, a scris Ilona. De altfel, nu de puține ori a interpretat un personaj bărbat în emisiunea Te cunosc de undeva, unde l-a avut partener de concurs pe Ristei.

Nunta va fi una restrânsă 

Evenimentul, care urmează să aibă loc Sâmbătă, pe 20 Iulie, va fi unul intim. 

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere restânsă de 50 de persoane, doar cu prietenii și familia. La cununia civilă am avut 20 de persoane și la petrecere vom avea 50”, a spus Ilona Brezoianu în urmă cu câteva zile. 

Ilona Brezoianu va avea două ținute în ziua cea mare: rochia clasică de mireasă, dar și un „costum de mireasă”
Foto: Instagram

Florin Ristei va fi unul dintre invitați. De altfel, acesta a anunțat că va urca și pe scenă, ca un cadou de nuntă pentru Ilona, colega sa de platou. 

„O să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”

Cum arată invitațiile la nuntă 

Atât Ilona, cât și soțul ei, s-au implicat personal în alegerea detaliilor nunții, pe care le-au gândit să  se potrivească „mănușă” cu stilul lor nonconformist. În urmă cu câteva zile, actrița a arătat pe Instagram designul invitațiilor de nuntă. 

Așa arată invitațiile de la nunta actriței Ilona Brezoianu
Foto: Instagram

Acestea nu sunt unele clasice, ci o serie de stickere care înfățișează cuplul mergând pe o motocicletă cu ataș. În imagine, mirele, care – evident! – stă în ataș ține și o pisică neagră în brațe, care pare că zboară cu un inel cu diamant în lăbuțe. Cadou pentru mireasa care conduce… motocicleta.

„E invitația de la nuntă”, a scris Ilona Brezoianu, încântată, pe fotografia cu invitațiile amuzante. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre