Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilona Brezoianu de la „Neața” s-a măritat. Gestul făcut de soț la Starea Civilă dezvăluie multe

Ilona Brezoianu de la „Neața” s-a măritat. Gestul făcut de soț la Starea Civilă dezvăluie multe
Actrița Ilona Brezoianu, co prezentatoare la „Neața” și alesul inimii sale, Andrei Lucian Alexandru, au spus „DA” astăzi, în prezența prietenilor și a familiei. Gestul făcut de iubitul Ilonei la Starea Civilă dezvăluie multe. Totul a fost surprins de către invitați, care au reacționat imediat.

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, trăiesc o poveste de iubire încă de anul trecut. Îndrăgita actriță a vrut însă să țină secretă relația, astfel că a fost discretă în ceea ce-l privește pe alesul inimii ei. Așa cum Rețete și Vedete scria deja recent, cei doi au depus actele pentru a face cununia civilă. Iar azi fericitul eveniment a și avut loc, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. 

Viitorul soț al Ilonei Brezoianu se numește Andrei Lucian Alexandru și este monitor de schi. Pasionat de sport, acesta practică și înotul, iar ca mijloc de deplasare optează deseori pentru motocicletă. Nu de puține ore evadează pe două roți în natură, iar de când este iubitul vedetei, a „corupt”-o și pe aceasta. Călare pe motocicletă, de altfel, s-au dus și la primărie ca să depună actele la Starea civilă de la Sectorul 4, în vederea cununiei.

„Se mărită fata noastră” 

La o săptămână după ce au depus actele, Ilona Brezoianu și Andrei Lucian au și spus „DA” la starea civilă. Alături le-au fost câțiva prieteni apropiați, printre care și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, care au și marcat fericitul eveniment prin imagini și videoclipuri postate pe rețelele sociale. 

Ilona Brezoianu și iubitul ei au spus „DA” la Starea Civilă
Sursa foto: Instagram

Emi și Cuza au postat pe rețelele sociale o fotografie cu Ilona, alături de textul „Se mărită fata noastră”.

Ilona Brezoianu a purtat o rochie albă, superbă, cu dantelă, iar în picioare a ales să poarte pantofi sport, în stilul ei caracteristic nonconformist. 

Mireasa hotărâtă, mirele cuprins de emoții 

Cei doi au ascultat, cuminți și nerăbdători, discursul ofițerului stării civile. În timp ce Ilona a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, spre amuzamentul invitaților, Emi l-a surprins pe mire într-o ipostază plină de emoții, prilej cu care nu s-a abținut să nu îl ia peste picior. 

În videoclipul postat de Emi pe Instagram, se poate observa cum alesul Ilonei se joacă nervos cu degetele de la mâna dreaptă, în timp ce se află în fața ofițerului de la Starea Civilă: „Andrei Lucian Alexandru, ce-s cu emoțiile astea?”, a scris Emi la videoclipul postat. 

Ilona Brezoianu, sărutată cu patos de proaspătul soț 

În imagini se mai observă cum, îndată ce ofițerul de stare civilă îi declară pe cei „căsătoriți”, Ilona și proaspătul ei soț se iau fericiți în brațe și se sărută cu patos, în aplauzele invitaților. Fericirea continuă și afară, acolo unde mirii sunt așteptați cu o cântare a tradiționalului „Mulți ani trăiască”, în timp ce trec prin culoarul de flori ridicate. 

De data aceasta, Andrei Lucian nu mai are emoții, iar acest lucru se vede, căci cântă degajat și își strânge proaspăta soție într-o îmbrățișare lungă, acompaniată de un alt sărut. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre