Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Video

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Video
Ziua de 6 aprilie va rămâne pentru totdeauna în sufletul Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman ca cea mai frumoasă din viață. Doi dintre cei mai iubiți artiști au spus cel mai frumos Da.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cununia civilă, iar alături le-au fost familia și cei mai buni prieteni. Cei doi au fost în culmea fericirii.

„Domnul și doamna Gherman. Și mult orez”, a fost mesajul celor doi artiști postat alături de un video de la casa de căsătorii. Cei doi au fost extrem de emoționați, iar din ochii lui Vlad Gherman, băiat sensibil, a curs și o lacrimă.

Oana Moșneagu a purtat o rochie de prințesă

La capitolul ținută, cei doi au fost din nou la înălțime. Oana Moșneagu a optat pentru o rochie superbă de culoare bleu, cu umerii goi și o pereche de pantofi aurii. Părul a fost lăsat să cadă în bucle, pe spate, iar la gât a strălucit un colier din perle. Nici Vlad nu s-a mai lăsat mai prejos, pentru cununia civilă optând pentru un costum bej, cu o cămașă albă. Orezul a curs din belșug peste proaspeții căsătoriți, ca semn că vor avea un mariaj cum nu se poate mai fericit.

Fanii au sărit cu felicitările

Video-ul postat de Oana și Vlad i-a bucurat teribil pe fani, care au sărit care mai de care cu mesajele de felicitare. „Felicitări, casă de piatră și copii de beton”, „Parcă soțul e mai emoționat, soția își gestionează trăirea. Casă de piatră și mulți copii”, „Dacă eu nu sunt atât de fericită la nunta mea, nu mă mărit”, „Doamne, cât sunteți de frumoși, fericiți și veseli”, au fost doar câteva dintre cuvintele frumoase pe care Vlad și Oana le-au primit de la prietenii din online.

Oana și Vlad au depus actele pe 27 martie

Vlad și Oana după ce au depus actele pentru căsătorie. Sursă foto: instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au depus actele pentru cununia civilă pe 27 martie și imediat au postat câteva fotografii și un mesaj pe contul de socializare, în care le-au spus fanilor ce simt. „Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilăăăă. Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de „DA”-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează. Swipe la ultima poză, vă rog. Ce zice fața mea?”, a declarat frumoasa actriță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre